Innesäljare till vår uppgraderingsavdelning till Verisure i Linköping

Innesäljare till vår uppgraderingsavdelning till Verisure i Linköping

Verisure är Europas största säkerhetsbolag som arbetar för att människor ska känna sig trygga varje dag, dygnet runt. Vi erbjuder helhetslösningar och tjänster inom hemlarm.

Nu söker vi flera innesäljare till vår uppgraderingsavd. på vårt huvudkontor i Linköping. Som innesäljare ansvarar du för att erbjuda våra nya produkter till våra befintliga kunder och säkra att de fortsätter vara så nöjda det bara går.

Om rollen

Du kommer att tillhöra ett team med drivna kollegor som har fullt fokus på att hjälpa våra kunder att fortsätta säkra sina hem. I rollen som innesäljare på Verisure är du experten som berättar för den befintliga kunden om våra nya produkter.

Det är viktigt att du känner att en rörlig lön är motiverande. Som innesäljare hos oss finns goda förtjänstmöjligheter.

Varför Verisure?

Du får vara en del av en organisation som lägger stor vikt vid att alla medarbetare ska känna att de kan växa och utvecklas i sin yrkesroll. Vi ger våra kunder unika möjligheter att känna sig trygga och säkra genom att erbjuda säkerhet i absoluta världsklass med allt från skräddarsydda inbrottslarm till brandvarningssystem. Tillsammans gör vi skillnad!

Om dig

För att lyckas i rollen som innesäljare är det viktigt att du tycker om att prata med kunder i telefonen. Våra kunder ska alltid uppleva en trygghet i varje kontakt med oss från Verisure.

Vi söker dig som:
  • Vill utvecklas i ett växande bolag.
  • Gillar att hög prestation belönas.
  • Har hög energinivå och föredrar ett högt tempo.
  • Sporras av sälj och att göra skillnad för våra befintliga kunder genom att öka deras trygghet ännu mer med våra innovativa produkter.
  • Är fokuserad, driven och trivs med att arbeta mot högt uppsatta mål i en härlig miljö.
  • Alltid levererar med kvalitet.
  • Har god datorvana.
  • Har fullföljt din gymnasiala utbildning.
Vid rekrytering strävar vi efter jämlikhet och mångfald, vilket gör att vi gärna ser sökande med olika typer av erfarenheter och kompetenser. Har du erfarenhet av försäljning sedan tidigare är det en fördel, men inget krav.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Placering är på vårt huvudkontor på Gumpekullavägen 8 i Linköping. Vi är ett auktoriserat bevakningsföretag, vilket innebär att det krävs ett godkännande från Länsstyrelsen innan anställning.

Låter jobbet intressant?

Har du frågor kring tjänsten? Tveka inte att kontakta Anna Rondahl på 072-388 60 21 eller anna.rondahl@verisure.se Vi kommer att kalla till intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Din ansökan med personligt brev skickar du snarast via länken nedan. Skicka gärna med ditt CV. Vi behöver din ansökan senast 2021-05-31. Tillträde enligt överenskommelse.

Verisure är Europas ledande leverantör av uppkopplade larm och smarta funktioner för både hem och företag. Vårt hemlarm är det mest installerade i Sverige. Idag är vi verksamma i 17 länder, har cirka 3 miljoner kunder och 18 000 anställda. Vi är ett dynamiskt bolag i stark tillväxt som hela tiden arbetar med utveckling av våra tjänster, produkter och vår personal. www.verisure.se
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Koncernen Securitas Direct är en ledande leverantör av säkerhet och trygghet för hem och företag. Vi har 1,6 miljoner kunder och verksamhet i 13 länder både i Europa och Sydamerika. I Sverige har Securitas Direct erbjudit trygghetstjänster till företag i mer än 25 år och idag är vi marknadsledande med fler än 60 000 företagskunder. Målet är att våra kunder ska ha det - Bra på jobbet.