Innesäljare som vill ge service i världsklass -Kundvård

Innesäljare som vill ge service i världsklass -Kundvård

Vill du arbeta på koncernens absolut bästa kundvårdsavdelning, och se till att våra kunder blir ännu nöjdare än vad de redan är- då har vi jobbet för dig !

Om oss

Verisure är ett av världens största säkerhetsbolag, med produkter och tjänster inom hemlarm och det uppkopplade smarta hemmet. Vårt hemlarm är det mest installerade i Sverige och vi är den ledande aktören i Europa. Idag är vi verksamma i 17 länder, har 3 miljoner kunder och är 18 000 anställda. Men vi är långt ifrån färdiga! Vi är ett dynamiskt bolag i stark tillväxt som hela tiden arbetar med utveckling av våra tjänster, produkter och vår personal.

Vår kundvårds-avdelning består av 10 erfarna säljare, alla med samma fokus, att utveckla och behålla våra befintliga kunder. Tillsammans är vårt uppdrag att fortsätta ha nöjdast kunder i koncernen.

Ditt ansvar

På Kundvårdsavdelningen arbetar du som säljare i ett team med fokus på våra befintliga kunder som av någon anledning hört av sig till oss på Verisure. Ditt jobb är att vara en aktiv lyssnare och att vara lyhörd på varför kunden ringt in till oss och sedan genom en god argumentation och med kraftfulla verktyg vända kundens funderingar så att denne fortfarande vill vara kund hos oss. I ditt arbete kommer du förutom det rena kundsamtalet ha samarbete med flera avdelningar internt liksom med våra sälj- och installationsfirmor på fältet.

Din profil

Vi söker dig som är driven och gillar att arbeta med uppsatta mål, som vill göra det där lilla extra för våra kunder och som känner en tillfredsställelse att leverera service i världsklass. Du har fullföljt gymnasiet, har god datorvana och trivs med att prata med kunder i telefon. För att lyckas i rollen krävs att du är lösningsfokuserad, en god lyssnare samt att du finner en rörlig lön som motiverande.

Låter detta intressant?

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid och du kommer att vara placerad på vårt kontor på Gumpekullavägen i Linköping. Eftersom vi är ett auktoriserat bevakningsföretag krävs godkännande från Länsstyrelsen innan anställning.

Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Rondahl på anna.rondahl@verisure.se eller 0723-886021.

Vi kallar till intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Din ansökan med personligt brev och CV skickar du via länken nedan snarast, dock senast 2021-05-11.Tillträde enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 maj 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Koncernen Securitas Direct är en ledande leverantör av säkerhet och trygghet för hem och företag. Vi har 1,6 miljoner kunder och verksamhet i 13 länder både i Europa och Sydamerika. I Sverige har Securitas Direct erbjudit trygghetstjänster till företag i mer än 25 år och idag är vi marknadsledande med fler än 60 000 företagskunder. Målet är att våra kunder ska ha det - Bra på jobbet.