Financial controller till Verisure Sverige

Financial controller till Verisure Sverige

Vi på Mpya Finance är glada för att återigen fått förfrågan från Verisure om att hjälpa dem att rekrytera ytterligare en duktig Financial controller till deras kontor i Linköping.

Verisure är en ledande leverantör av professionella säkerhetslösningar och erbjuder en dynamisk internationell miljö med en passion och anda att alltid sträva efter förbättring. Som Financial controller på Verisure kommer du mötas av många spännande och utmanande redovisningsfrågor och vi söker därför dig som har en gedigen erfarenhet inom redovisning och finansiella processer. Är du redo för nästa utmaning i din karriär?

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I denna roll kommer du ha ett helhetsansvar för ett utav koncernens legala enheter med fokus på bokslut och rapportering. Här får du möjlighet att påverka framtida arbetssätt och samtidigt arbeta tillsammans med trevliga kollegor i Finance teamet i Linköping. Du rapporterar direkt till Helene som är Finance Control Manager.
  • Upprätta och ansvara för bokslut
  • Moms och skatt
  • Årsredovisning och inkomstdeklaration
  • Rapportering
  • Analys och uppföljning
  • Intern kontroll
  • Delaktig i budgetprocessen
  • Diverse ad hoc- och förbättringsprojekt
Vem letar vi efter?
För att vara framgångsrik i rollen ser vi gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och har flera års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete samt är självständig i såväl årsbokslut som årsredovisning.

Du gillar system och att medverka i projekt av olika slag. Vidare har du goda kunskaper i Excel och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

På ett personligt plan är du en positiv och ansvarsfull person som utför dina uppgifter med noggrannhet samt trivs i en föränderlig- och utvecklingsorienterad miljö. Du beskrivs som en nyfiken lagspelare med förmågan att driva arbetet framåt på ett självständigt och proaktivt sätt. Slutligen är du en engagerad och kommunikativ person som har lätt för att skapa relationer och som trivs med att ha många kontaktytor

Ort: Linköping

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 16 oktober 2022. I den här rekryteringen samarbetar Verisure med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Anna Haga på 0709-71 00 16 eller anna.haga@mpya.se, alternativt Anna Wetterlöv på 070-971 01 66, anna.wetterlov@mpya.se

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 okt 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Verisure är en ledande leverantör av professionella säkerhetslösningar för privatpersoner och mindre företag. Med deras marknadsledande produkter inom inbrotts, brand- och personskydd är de människor som hjälper andra människor genom att skydda det som betyder mest. Deras larm är det mest installerade i Sverige. Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är deras 500 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen. Med 4 miljoner kunder och över 20 000 anställda världen över, är de nummer ett i Europa och växer starkt i Sydamerika.