Brand & Communication Teamleader

Brand & Communication Teamleader

Om oss

Verisure är världens näst största bolag med produkter och tjänster inom hemlarm och det uppkopplade smarta hemmet. Vårt hemlarm är det mest installerade i Sverige och vi är den ledande aktören i Europa.

Idag är vi verksamma i 15 länder, har närmare 3 miljoner kunder och är 17 000 anställda. Men vi är långt ifrån färdiga! Vi är ett tillväxtbolag som hela tiden arbetar med utveckling av våra tjänster, produkter och vår personal.

Inom Verisurekoncernen har vi flera varumärken som vi arbetar med, däribland Verisure, Securitas Direct och Alert Alarm.

Om teamet

Brand & Communication består idag av 5 personer med lång erfarenhet inom bolaget. Vi är en central funktion som leder projekt, utvecklar vårt varumärke och på olika sätt ger stöd till både ledningen och våra kollegor inom varumärkesfrågor.

Vårt team är placerade i Linköping men arbetar med personal i både Linköping, Stockholm, Malmö och vår globala group-funktion. Hos oss blir du en del av ett prestigelöst team med hög kompetens.

Om rollen

Som Brand & Communication Teamleader är huvuduppdraget att leda det dagliga arbetet. Du kommer att prioritera och fördela uppgifter till medarbetarna för de olika projekt som avdelningen får till sig.

Arbetsuppgifter kommer vara att:
  • framställa material, finna kostnadseffektiva lösningar samt vara ett bollplank för våra beställare inom samtliga av våra varumärken
  • delta i projekt samt till viss del ta fram underlag inom ramen för de projekt som anknyter till Brand & Communication
  • samla in information och underlag för beslut från stakeholders i organisationen inom ramen för Brand & Communication
  • återrapportera beslut till Brand manager och övriga stakeholders i organisationen
  • vid behov framställa marknadsmaterial
Brand & Communication Teamleader rapporterar till Brand Manager. Resor med övernattningar kan förekomma.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad inom marknadsföring, varumärkesstrategi, PR eller motsvarande. Du har erfarenhet av att arbeta med varumärkesfrågor och ett brinnande intresse för området.

Det är en fördel om du har jobbat i en större koncern och gärna med olika typer av varumärken. Chefserfarenhet är inget krav men vi ser gärna att du har ett intresse för ledarskap, eller på något sätt har erfarenhet inom området.

Du är driven, självständig och har förmågan att hela tiden utveckla både dig själv och ditt team. Vi är ett bolag i ständig utveckling så det är viktigt att du både trivs och har förmågan att anpassa och prioritera dina arbetsuppgifter efter rådande förutsättningar.

Vårt koncernspråk är engelska samtidigt som mycket material är på svenska, vilket innebär att du behöver ha goda kunskaper i tal och skrift i båda dessa språk. Vi ser gärna att du är bekant med Adobes grafiska program.

Vad vi erbjuder

Hos oss får du vara en del av ett framgångsrikt tillväxtbolag, vilket innebär att du kommer ha goda möjligheter att utvecklas och göra karriär både i Sverige och globalt.

Du kommer att jobba tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor som gillar att ha kul på jobbet!

DNA

Vi är människor som skyddar människor. Vi är ett tjänsteföretag med ett stort ansvar. Vi representerar alla företaget och vårt löfte till kunderna, oavsett om vi befinner oss på frontlinjen eller någon annanstans. Allt grundar sig i vårt DNA vilket är ett sätt att tänka, arbeta och skapa som skiljer oss från mängden.

Våra värdeord sitter inte bara på väggarna utan i varje medarbetares DNA. Det är fem starkt sammankopplade värderingar som vi tror benhårt på och lever efter varje dag:
  • Brinna för uppgiften
  • Göra skillnad
  • Vara bättre än igår
  • Vinna och fira som ett lag
  • Ge förtroende och ta ansvar
Låter detta intressant?

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på Gumpekullavägen i Linköping. Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Brand Manager Katarina Prestor på mobil 070 - 698 12 61 eller mail katarina.prestor@verisure.se. Vissa tester förekommer i urvalsprocessen och då vi är ett auktoriserat bevakningsföretag krävs godkännande från Länsstyrelsen innan anställning. Vi kommer att kalla till intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vill vi ha din ansökan senast 2020-02-10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 feb 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Koncernen Securitas Direct är en ledande leverantör av säkerhet och trygghet för hem och företag. Vi har 1,6 miljoner kunder och verksamhet i 13 länder både i Europa och Sydamerika. I Sverige har Securitas Direct erbjudit trygghetstjänster till företag i mer än 25 år och idag är vi marknadsledande med fler än 60 000 företagskunder. Målet är att våra kunder ska ha det - Bra på jobbet.