Spännande och meriterande sommarjobb/ extrajobb!

Spännande och meriterande sommarjobb/ extrajobb!

Tillsammans gör vi skillnad

Verisure Securitas Direct är Europas ledande leverantör av uppkopplade larm och smarta funktioner för hemmet. Företaget växer snabbt och har idag 2,7 miljoner kunder fördelade över 14 länder i Europa och Sydamerika. Tack vare starkt fokus på kvalité och service är våra 350.000 svenska kunder bland de mest nöjda i branchen. Med vår framtidssäkra och spännande plattform kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det uppkopplade smarta hemmet.

Vill du ha ett meningsfullt och utvecklande sommar/ extrajobb vid sidan av dina studier?
Hos oss får du möjlighet att göra skillnad för våra kunder och bidra med ditt engagemang samtidigt som du få en bra merit på ditt CV!

Vi söker dig som vill jobba heltid med larmhantering under sommarperioden samt extra under terminerna.

Då vårt främsta mål är nöjda kunder ser vi det som en självklarhet att du har en hög känsla för service. Du tar stort ansvar i ditt arbete och för din uppgift. Vidare är det viktigt att du är stabil och trygg som person samt har förmågan att förmedla det till våra kunder.

Du har arbetat med någon form av service innan och det är meriterande om du är tekniskt intresserad.

Vi ger dig en gedigen utbildning och kan utlova dig en arbetsplats i en stimulerande miljö med härliga kollegor - du blir en del av ett starkt lag som brinner för sin uppgift.

Grundkrav för anställning är att du har slutbetyg från gymnasium, har fyllt 18 år, har fullt färgseende, behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt genomgår en UC och en säkerhetskontroll via Länsstyrelsen.

Utbildningsstart är måndagen den 3/6 och utbildningen är förlagd dagtid måndag -fredag 08:00-17:00 de efterföljande två veckorna. Du rullas sedan ut på schema efter behov.

För ytterligare information eller frågor är du varmt välkommen att kontakta Susanne Lundell på susanne.lundell@verisure.se. Vi vill ha din ansökan med personligt brev och CV snarast dock senast 2019-04-29. Vi kallar till intervjuer löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag så sök redan idag!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 29 apr 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Koncernen Securitas Direct är en ledande leverantör av säkerhet och trygghet för hem och företag. Vi har 1,6 miljoner kunder och verksamhet i 13 länder både i Europa och Sydamerika. I Sverige har Securitas Direct erbjudit trygghetstjänster till företag i mer än 25 år och idag är vi marknadsledande med fler än 60 000 företagskunder. Målet är att våra kunder ska ha det - Bra på jobbet.