Sales Channel Developer

Sales Channel Developer

Är du en driven person som får saker gjorda på ett effektivt sätt? Har du erfarenhet av säljledning och utvecklingsarbete? Då har vi tjänsten för dig!

Om rollen

Denna nya roll är en nyckelposition i utvecklingen av vår nya säljkanal Telesales Outbound. Du kommer att vara teamets expert inom process- och flödeshantering samt ha en viktig roll i att säkerställa att teamet har bästa möjliga förutsättningar för att lyckas med försäljningen. Utöver detta kommer ditt fokus vara att driva parallella utvecklingsprojekt, samtidigt som teamets KPI:er följs upp och analyseras.

Arbetsuppgifter och ansvar
  • Ansvarig för utformning av säljupplägg och bakomliggande förutsättningar för försäljning
  • Implementering av kampanjer och aktiviteter
  • Ansvarig för att ta fram ersättningsmodeller för interna säljare samt externa säljpartners
  • Leda arbetet med att utveckla processer och flöden inklusive implementering i LMS
  • Ansvarig för uppföljning av säljkanaler och viktiga KPI:er inkl lönsamhet
  • Ingå i avdelningens ledningsgrupp
Din profil

För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du framför allt är en driven, analytisk, självgående och strukturerad person med en förmåga att driva uppgifter i mål. Du trivs i en roll där du får möjlighet att arbeta flexibelt och där ditt målfokus blir nyckeln till framgång. En av dina styrkor är att självständigt planera och följa upp ditt utvecklingsarbete.

I ditt arbete behöver du ha förmågan att variera mellan att vara operativt fokuserad till att lyfta blicken och strategiskt kunna identifiera potential för teamets försäljningsutveckling. Det är viktigt att du har ett faktabaserat förhållningssätt till ett lyckat resultat.

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom exempelvis ekonomi, eller motsvarande och har tidigare erfarenhet från säljledning samt processutveckling.

Projekt- och ledarskapsutbildningar är meriterande samt om du har tidigare erfarenhet från att ha arbetat med projektledning, utveckling i CRM/säljstödssystem samt anlaysarbete i BI. Detta är dock inget krav.

Låter detta intressant?

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på Gumpekullavägen i Linköping. Du kommer att rapportera till Fredrik Eriksson, Manager New Sales Channels - Outbound Telesales and Alliances.

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 29 mars 2019. Vi kommer att kalla till intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Eriksson, tel. 076-8905503 eller fredrik.eriksson@verisure.se.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 mars (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Koncernen Securitas Direct är en ledande leverantör av säkerhet och trygghet för hem och företag. Vi har 1,6 miljoner kunder och verksamhet i 13 länder både i Europa och Sydamerika. I Sverige har Securitas Direct erbjudit trygghetstjänster till företag i mer än 25 år och idag är vi marknadsledande med fler än 60 000 företagskunder. Målet är att våra kunder ska ha det - Bra på jobbet.