Verisure söker säljande mötesbokare

Verisure söker säljande mötesbokare

Ta ditt nästa steg med oss

Hos oss får du utvecklas inom sälj och arbeta med ett välkänt och framgångsrikt varumärke. Verisure är Europas största säkerhetsföretag och har Sveriges mest rekommenderade hemlarm.

Du kommer att arbeta som säljare i ett team som proaktivt ringer ut till potentiella kunder. Ditt främsta mål är att säkerställa och påvisa för kunden att ett hembesök är det bästa för din säkerhet och trygghet i hemmet.

Du ska på ett inspirerande sätt fånga in kunden och förvalta kundens intresse genom att boka ett hembesök med våra fältsäljare. Du jobbar främst med helt nya kunder som av olika anledningar visat intresse eller dykt upp på vår radar.

Vi kommer att göra allt för att du ska trivas och lyckas i din nya roll. Du kommer att få stöttning, värme och gemenskap och vara en del av ett företag som kan erbjuda dig nöjda kunder, engagerade medarbetare samt bra lönsamhet.

Just nu söker vi en motiverad och resultatdriven säljare.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har erfarenhet inom försäljning men det är även positivt om du har erfarenhet från någon annan bransch. Vi har exempelvis medarbetare som tidigare jobbat inom detaljhandeln och i restaurangbranschen.
  • Du vill arbeta med provisionsbaserad lön
  • Du är social, utåtriktad, lyhörd och bra på att kommunicera.
  • Du tycker att det är kul att inspirera och hjälpa kunder med deras utmaningar och önskemål
  • Du behärskar det svenska samt engelska språket i både tal och skrift.
Vi erbjuder dig
  • Fast månadslön med provision
  • Härliga kollegor
  • Introduktion och löpande coachning av våra erfarna säljare
  • Bra utvecklingsmöjligheter
  • Chansen att göra skillnad
  • Mycket frihet under ansvar
Tjänsten är på heltid. Du arbetar 08.00-17.15 måndag till torsdag och 09.00-17.00 på fredagar. Det kan tillkomma enstaka helger.

Du kommer att arbeta i trevliga lokaler i Linköping på Gumpekullavägen 8, med närhet till Resecentrum med pendel och bussförbindelser till hela länet. I närheten finns även ett gott utbud av lunchställen.

Verisure är ett auktoriserat bevakningsföretag. För att vara aktuell för en anställning krävs det därför att du är fri från anmärkningar i belastningsregistret.

Din ansökan med personligt brev och CV skickar du snarast dock senast 31/1-2020.

Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Louise Skogh på louise.skogh@verisure.se eller 0709 84 28 85.

Vi kallar till intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Tillträde enligt överenskommelse.

Vårt DNA

Vi jobbar målmedvetet med att våra värderingar ska genomsyra allt vi gör. Just nu jobbar vi med två program, Hållbart Medarbetarskap och Hållbart Ledarskap för samtliga medarbetare
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Verisure erbjuder professionellt övervakade brand- och inbrottslarm och faktum är att vårt hemlarm är det mest installerade i Sverige. Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är våra 300 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen. Med vår framtidssäkra plattform och professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och uppkopplade tjänster för det smarta hemmet. Verisure är en del av Securitas Direct Group. Med fler än 2,5 miljoner kunder och 10 000 anställda i 14 länder, är vi nummer ett i Europa.