Testförare till Veoneer sökes!

Testförare till Veoneer sökes!

Är du teknikintresserad och gillar att köra bil? Veoneer räddar liv och minskar trafikskador. De är ständigt på jakt efter nya talanger som kan driva utvecklingen framåt. Är du en av dem? Då har vi jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som testförare hos Veoneer har du möjlighet att få arbeta i det första steget i utvecklingen av Veoneers kamerabaserade säkerhetssystem, nämligen att samla in data och köra moderna bilar installerade med nästa generations kamerasystem. Du kommer få vara med i planering och utförandet av specifika inspelningar både på öppen väg och på testbana. Dessutom kommer du få lära dig hantera unik testutrustning, felsöka, kalibrera, verifiera och testköra. Är du tekniskt kunnig är det med andra ord en stor fördel, då du kommer i kontakt med både hård - och mjukvara. Förutom arbetet som sker i bil kommer du även få vara med i det administrativa arbetet såsom planering av inspelningar, dokumentering, markering och uppladdning av data. Arbetet sker mestadels dagtid men du bör vara flexibel i att kunna arbeta även kväll, natt och helger. På sikt kan det förekomma resor utanför Sverige. Varmt välkommen med din ansökan!

Din profil

Skallkrav:
  • B-Körkort och trafikvana
  • Svenska och engelska
  • Teknisk förståelse exempelvis Linux
  • Kunskaper i Officepaketet
Meriterande:
  • Förarutbildning
  • Flerspråkig
  • BE/C/CE-körkort
  • Bilintresserad
Personliga egenskaper och beteenden:
Vi ser gärna att du som söker tjänsten som testförare besitter en god teamkänsla, gillar att arbeta med andra människor och kunna hjälpas åt när det behövs. Denna roll innefattar mycket varierande arbetsuppgifter och du som söker behöver känna dig bekväm med att arbeta på ett prestigelöst sätt. Ni arbetar projektstyrt vilket gör att det kommer snabba beslut och ändringar på kort tid vilket gör att man behöver vara flexibel. Du behöver även känna dig bekväm i sociala sammanhang då du kommer vara ansiktet utåt för Veoneer och för oss på Framtiden.

Villkor

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Ort: Linköping, resor förekommer
Lön: Månadslön 26 000 kr
Visstidanställning på 6 månader med chans till förlängning

Vi kommer behandla ansökningarna löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sabina Andersson
Telefon 0722-027812
Område Linköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veoneer är en välkänd aktör inom bilbranschen och är världsledande inom bilteknik. Företaget designar, tillverkar och säljer avancerad system inom mjukvara och hårdvara för passagerarskydd, avancerat körassistanssystem och automatiserad körning till fordonstillverkare globalt. Fördelat på 11 länder är Veoneer idag omkring 7,500 anställda och dom arbetar med AI och banbrytande teknik så som synsystem, radar, lidar, termisk avkänning, elektroniska kontroller och gränssnittet mellan människa och maskin, allt för att förhindra trafikincidenter och mildra effekten när olyckor är oundvikliga. Gå gärna in på deras hemsida för att läsa vidare www.veoneer.com.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.