Testförare till Veoneer sökes!

Testförare till Veoneer sökes!

Är du teknikintresserad och gillar att köra bil? Veoneer räddar liv och minskar trafikskador. De är ständigt på jakt efter nya talanger som kan driva utvecklingen framåt. Är du en av dem? Då har vi jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som testförare hos Veoneer kommer du främst att köra bil för att samla in data för att utveckla Veoneers kamerabaserade säkerhetssystem men även få vara med på unika inspelningar på testbanor med testutrustning. Det förekommer även administrera uppgifter såsom dokumentation och markera upp data. Besitter du tekniskt kunskap är det till stor hjälp i arbetet då du kommer i kontakt med både hårdvara och mjukvara i kamerasystemet. Du kommer arbeta dagtid men det förekommer kvälls och nattarbete. På sikt kan det även förekomma resor utanför Sverige. Varmt välkommen med din ansökan!

Din profil

Skallkrav:
  • B-Körkort och trafikvana
  • Svenska och engelska
  • Tekniskt förståelse
  • Kunskaper i Officepaketet
Meriterande:
  • Förarutbildning
  • Flerspråkig
  • BE/C/CE-körkort
  • Bilintresserad
Personliga egenskaper och beteenden:
Vi ser gärna att du som söker tjänsten som testförare besitter en god teamkänsla och gillar att arbeta med andra människor och integrera med dem. Denna roll innefattar mycket varierande arbetsuppgifter och du som söker behöver känna dig bekväm med att arbeta på ett prestigelöst och ödmjukt sätt. Ni arbetar projekt styrt vilket gör att det kommer snabba beslut och ändringar på kort tid vilket gör att man behöver vara flexibel. Du behöver även känna dig säker i sociala sammanhang då du kommer vara ansiktet utåt för Veoneer och för oss på Framtiden.

Villkor

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Ort: Linköping, resor förekommer
Lön: Månadslön 26 000 kr
Visstidanställning på 6 månader med chans till förlängning

Vi kommer behandla ansökningarna löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sabina Andersson
Telefon 0722-027812
Område Linköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 29 jan 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veoneer är en avknoppning av Autoliv och är en välkänd aktör inom bilbranschen. Företaget ligger i framkant med utveckling och produktion av säkerhetssystem för personbilar och deras produkter räddar ca 30 000 liv varje år. Veoneer har 8300 anställda och i dagsläget är de inne i en spännande teknikutveckling där framtidens bilar blir mer och mer autonoma. Vid deras teknikcentrum i Linköping utvecklar de kamerabaserade säkerhetssystem för personbilar. Vår kund tror att aktiv säkerhet med hjälp av kamerateknik och avancerad bildbehandling kommer att bli standard i framtidens bilar. Karriärmässigt är detta ett väldigt bra företag med stor bredd som kan erbjuda dig personlig utveckling under en lång tid framöver.

Vår kund räddar liv och minskar trafikskador. De är ständigt på jakt efter nya talanger som kan driva utvecklingen framåt. Är du en av dem?

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.