Testförare inom Europa sökes!

Testförare inom Europa sökes!

Gillar du att resa och upptäcka nya platser? Är du teknikintresserad och gillar att köra bil? Då har vi jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som testförare hos Veoneer kommer du främst att köra bil i Europa för att samla in data för att utveckla Veoneers kamerabaserade säkerhetssystem. Besitter du tekniskt kunskap är det till stor hjälp i arbetet då du kommer i kontakt med både hårdvara och mjukvara i kamerasystemet. I din roll testförare kommer du vara borta i tidsintervaller, allt mellan en vecka till treveckorsperioder. Du kommer få information kvartalsvis om vart du ska resa. Det är därför viktigt att du som person gillar att resa, är flexibel och trygg som person.

Som testkörare kommer dina arbetsuppgifter bland annat att bestå av:
 • Köra bil och samla in data till vidareutvecklingen av Veoneers kamerautrustning
 • Flyga till t.ex. Barcelona och samla in datainformation under natten för att sedan åka vidare till en ny plats i Europa
 • Du kommer ha hand om all bokning själv, allt ifrån hotellnätter till flyg
 • Göra lättare felsökningar
I denna roll får du möjlighet att köra nya bilar och även se stora delar av Europa. Du kommer också att få kunskaper och erfarenhet inom den absolut senaste tekniken rörande aktiva säkerhetssystem för personbilar.

Din profil

Skallkrav:
 • B-Körkort och trafikvana
 • Svenska och Engelska
 • Tekniskt intresserad
 • Kunskaper i Officepaketet
Meriterande:
 • Förarutbildning, ev jobbat som chaufför på något sätt.
 • Berest
 • Flerspråkig
Personliga egenskaper och beteenden:
Vi ser att du som söker tjänsten som testförare ska vara en person som gillar att ta mycket ansvar och känna en trygghet i dig själv. För att trivas i rollen behöver du vara flexibel då du kommer resa mycket i tjänsten. Du behöver även känna dig säker i sociala sammanhang då du kommer vara ansiktet utåt för Veoneer och för oss på Framtiden.

Villkor

Start: Januari
Omfattning: Heltid
Ort: Linköping, resor förekommer i hela Europa
Lön: Månadslön 26 000 kr
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 31 jan (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veoneer är en avknoppning av Autoliv och är en välkänd aktör inom bilbranschen. Företaget ligger i framkant med utveckling och produktion av säkerhetssystem för personbilar och deras produkter räddar ca 30 000 liv varje år. Veoneer har 8300 anställda och i dagsläget är de inne i en spännande teknikutveckling där framtidens bilar blir mer och mer autonoma. Vid deras teknikcentrum i Linköping utvecklar de kamerabaserade säkerhetssystem för personbilar. Vår kund tror att aktiv säkerhet med hjälp av kamerateknik och avancerad bildbehandling kommer att bli standard i framtidens bilar. Karriärmässigt är detta ett väldigt bra företag med stor bredd som kan erbjuda dig personlig utveckling under en lång tid framöver.

Vår kund räddar liv och minskar trafikskador. De är ständigt på jakt efter nya talanger som kan driva utvecklingen framåt. Är du en av dem?

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.