Koordinator till Veoneer sökes!

Koordinator till Veoneer sökes!

Är du strukturerad? Gillar du att ha en varierande arbetsdag? Ansök tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som koordinator för Veoneer kommer du vara en hjälpande hand för Veoneers förare för olika uppdrag runt om i världen. Dina dagliga arbetsuppgifter kan bland annat vara allt från att ordna visum åt förarna till att ha kontakt med Veoneers kunder. I rollen som koordinator kommer du vara den personen som håller koll på alla delar högt som lågt. Mer information ges vid intervju.

Din profil

Skallkrav:
  • Svenska och Engelska
  • Kunskaper i Officepaketet
Meriterande:
  • Arbetat som koordinator
  • Flerspråkig
Personliga egenskaper och beteenden:
Vi ser att du som söker tjänsten som koordinator behöver vara strukturerad och gilla att ha mycket på gång. Du behöver känna dig bekväm med att kunna ge klara direktiv och att se problem som möjligheter istället för svårigheter.

Villkor

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Ort: Linköping

Vi kommer behandla ansökningar löpande, ansök redan idag!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 20 dec (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veoneer tidigare Autoliv är en välkänd aktör inom bilbranschen. Företaget ligger i framkant med utveckling och produktion av säkerhetssystem för personbilar och deras produkter räddar ca 30 000 liv varje år. Koncernen består av ca 50 000 anställda och i dagsläget är de inne i en spännande teknikutveckling där framtidens bilar blir mer och mer autonoma. Vid deras teknikcentrum i Linköping utvecklar de kamerabaserade säkerhetssystem för personbilar. Vår kund tror att aktiv säkerhet med hjälp av kamerateknik och avancerad bildbehandling kommer att bli standard i framtidens bilar. Karriärmässigt är detta ett väldigt bra företag med stor bredd som kan erbjuda dig personlig utveckling under en lång tid framöver.

Vår kund räddar liv och minskar trafikskador. De är ständigt på jakt efter nya talanger som kan driva utvecklingen framåt. Är du en av dem?

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.