Underhållskoordinator

Underhållskoordinator

Underhållskoordinator

Veolia växer! Till vårt uppdrag för Scan i Linköping söker vi nu en underhållskoordinator som kommer att arbeta med medialeveransen till produktionen. Vårt uppdrag för Scan innebär att sänka driftkostnader och energiförbrukning genom att ständigt optimera processerna och öka driftsäkerheten på livsmedelsföretagets produktionsanläggningar. I uppdraget ingår ansvaret för drift och underhåll av byggnader, byggnadstekniska installationer samt energiförsörjning med fokus på energieffektivisering och andra effektiviseringar. I Linköping är vi tio medarbetare fördelade inom kompetensområdena media, automation, el, styr- och reglerteknik, fastighet och projektledning.

Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt team och säkerställa medialeveransen till produktionen i vårt uppdrag.

Kvalifikationer
  • Eftergymnasialutbildning inom driftteknik, alternativt några års erfarenhet från drift och underhåll av industrifastigheter
  • Erfarenhet från kyla, ånga, VVS, ventilation, tryckluft, fjärrvärme och processteknik är meriterande
  • Erfarenhet av el, elritningar och felsökning, samt behörighet inom elinstallation är meriterande
  • Erfarenhet av projektledning är meriterande
  • Erfarenhet av arbetsledning är meriterande
  • Erfarenhet av såväl strategisk som kortsiktig planering är ett krav
  • Behärska svenska mycket väl både i tal och skrift
  • God kompetens inom tekniska hjälpmedel så som dator, surfplatta, Excel m.m.
  • God förmåga att kommunicera med kunder
  • B-körkort är ett krav
För att trivas i rollen tror vi att du har en stor teknisk kunskap och intresse, du är nyfiken på att lära dig nya saker och löser tekniska problem som uppstår. Du är serviceinriktad och har god kommunikation med kunder, leverantörer och övriga kollegor.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar och tillämpar Veolias värderingar: ansvar, solidaritet, respekt, innovation och kundfokus, samt tillämpar dessa i ditt yrkesutövande. Veolia är en internationell koncern med stora karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor.

Kontakt och ansökan

Vi gör löpande intervjuer och urval så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

För mer information om tjänsten kontakta:

Platschef Mattias Rydén, tfn 073-427 86 64
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 apr (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veolia-koncernen omsätter 25 miljarder euro med 174 000 anställda och är världsledande inom optimerad resurshantering. Veolia utformar och tillhandahåller lösningar inom energi, vatten och förädling av avfall som bidrar till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Veolia möjliggör därmed övergången till en cirkulär ekonomi. Veolia Nordic är 1 200 anställda och representerar Veolia i de nordiska länderna och omsatte 2015 2,1 miljarder kronor.