Tekniker med fokus på medialeveransen

Tekniker med fokus på medialeveransen

Veolia växer! Till vårt uppdrag för Scan i Linköping söker vi nu två tekniker som kommer att arbeta med medialeveransen till produktionen. Vårt uppdrag för Scan innebär att sänka driftkostnader och energiförbrukning genom att ständigt optimera processerna och öka driftsäkerheten på livsmedelsföretagets produktionsanläggningar. I uppdraget ingår ansvaret för drift och underhåll av byggnader, byggnadstekniska installationer samt energiförsörjning med fokus på energieffektivisering och andra effektiviseringar. Gruppen består av nio tekniker som ansvarar för medialeveransen.

Nu söker vi två nya personer som vill bli en del av vårt team och säkerställa medialeveransen till produktionen i vårt uppdrag. Tjänsten innebär beredskap.

Kvalifikationer
  • Utbildning inom driftteknik, alternativ några års erfarenhet från drift och underhåll av industrifastigheter
  • Erfarenhet från kyla, ånga, VVS, ventilation, tryckluft, fjärrvärme och processteknik är meriterande
  • Erfarenhet av el, elritningar och felsökning, samt behörighet inom elinstallation är meriterande
  • Behärska svenska mycket väl både i tal och skrift
  • God kompetens inom tekniska hjälpmedel så som dator, surfplatta, Excel m.m.
  • God förmåga att kommunicera med kunder
  • B-körkort är ett krav
För att trivas i rollen tror vi att du har en stor teknisk kunskap och intresse, du är nyfiken på att lära dig nya saker och löser tekniska problem som uppstår. Du är serviceinriktad och har god kommunikation med kunder, leverantörer och övriga kollegor.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar och tillämpar Veolias värderingar: ansvar, solidaritet, respekt, innovation och kundfokus, samt tillämpar dessa i ditt yrkesutövande. Veolia är en internationell koncern med stora karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor.

Kontakt och ansökan

Vi gör löpande intervjuer och urval så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

För mer information om tjänsten kontakta:

Platschef Mattias Ryden, tfn 073-427 86 64
Rekryteringsspecialist Cecilia Jansson, tfn 072-588 32 20
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veolia-koncernen omsätter 25 miljarder euro med 174 000 anställda och är världsledande inom optimerad resurshantering. Veolia utformar och tillhandahåller lösningar inom energi, vatten och förädling av avfall som bidrar till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Veolia möjliggör därmed övergången till en cirkulär ekonomi. I Norden omsätter Veolia ca 4 miljarder kronor och har över 1 500 anställda.