Vi söker en VVS-konstruktör med placering Linköping/Norrköping!

Vi söker en VVS-konstruktör med placering Linköping/Norrköping!

Om tjänsten

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Ventilationsprojekt. Hela rekryteringsprocessen sköts av Studentwork och frågor om företaget eller tjänsten ställs till Studentwork och ansvarig konsultchef, i detta fall Elin Karlsson (Elin.Karlsson@studentwork.com).Dina arbetsuppgifter


Som konstruktör på Ventilationsprojekt kommer du att arbeta i projektform där målet är att du på sikt ska hålla i samt ansvara för egna projekt. Du kommer att jobba mot kunder och bland annat gå på projekteringsmöten och ansvara för konstruktion. Du gör kalkyler självständigt och ser till att allt arbete i projektet är utfört korrekt. Tanken är då att du även jobbar ute i fält och besöker byggnadsplatser.

De program som du främst kommer att arbete i är MagiCAD men arbete i Lubekalk förekommer också. Förutom detta används Office-paketet.

Placeringsort: Linköping alt. Norrköping

Start: Enligt överenskommelse

Arbetstider: 07:00 - 16:00

Din profil

Vi söker dig som är utbildad VVS-konstruktör på YH-nivå och som har goda kunskaper i MagiCAD. Vi ser gärna att du under din utbildning har fått en bred teoretisk och praktisk grund att stå på, detta för att säkerställa att du snabbt kommer in i rollen och har rätt förkunskaper som krävs. Som person tror vi att du är nyfiken, ordningsam och ansvarsfull. Som konstruktör tror vi att du har en stor vilja och ett driv att utvecklas och lära dig mer om branschen och för rätt person som visar framfötterna är detta en mycket stor möjlighet. I projekten jobbar du självständigt men även mot kunder och andra kollegor och därför värdesätter vi en social kompetens, en förmåga att driva projekt framåt samt en ödmjukhet. Då rollen och arbetsuppgifterna kan variera bör du också vara flexibel, prestigelös men också stresstålig då toppar och dalar förekommer.

I denna rekrytering ser vi gärna att du bor i Linköping eller Norrköping. Du bör prata samt skriva svenska obehindrat och ska känna dig säker i program som MAgiCAD. Erfarenhet av andra CAD-program är meriterande.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ventilationsprojekt vänder sig till kunder i alla led såsom brukare, fastighetsägare, landsting, byggnadsentreprenörer och projektledningsföretag m.m. Deras produktportfölj och stor och de erbjuder tjänster inom bland annat entreprenad, utredning, konstruktion, energieffektivisering, kyl- och värmesystem samt underhållsarbete inom ventilation. Ventilationsprojekt jobbar utifrån affärsidén att de gör att människor och hus i Sverige mår bra genom ett energieffektivt och bra inomhusklimat. I denna roll kommer du att tillhöra Ventilationsprojekt Teknik med placering i Linköping.