Javautvecklare med erfarenhet sökes!

Javautvecklare med erfarenhet sökes!

Vill du vara en del av ett team som förändrar en hel bransch och gör det möjligt att skapa programvara för nästa generation bilar? Då har du hittat rätt!

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som Javautvecklare hos Vector kommer du tillsammans med härliga kollegor i Mjärdevi i Linköping arbeta med att skapa programvara för utveckling av nästa generation bilar.
Programmeringen sker i Java och innefattar applikationsutveckling till Windows och Linux.
Hos Vector arbetar du i en hjälpsam miljö där man uppmanas be om hjälp och att hjälpa andra. Vi söker dig som har några års erfarenhet av programmering.

Din profil

För att passa in i rollen som Java-utvecklare hos vår kund ser vi att du som person har en positiv inställning och ett stort engagemang. Du ska vara driven och vilja vara med och påverka och förbättra. Det är viktigt att du är initiativrik och självgående. Vidare ser vi att du är en lagspelare som gillar att arbeta i team och tillsammans föra projektet framåt.

Skallkrav:
  • Högskole- eller civilingenjör inom Data/IT eller likvärdigt
  • Kunskaper i objektorienterad programmering (helst Java)
  • Engelska i tal och skrift
  • Minst två års erfarenhet av Javautveckling
Meriterande:
  • Läst en master inom Data/IT eller likvärdigt
  • Svenska i tal och skrift
Villkor

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Linköping
Arbetstider: 8-17 med flex
Omfattning: 100%
Mer info
Kontaktperson Sabina Andersson
Telefon 072-2027812
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 27 nov 2020 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vector är ett global och kontinuerligt växande teknikföretag.
I över ett sekel har Vector varit i framkant inom elektroniska innovationer inom fordonsindustrin.
Vector har över 3 000 anställda på 29 platser över hela världen och stöder tillverkare och leverantörer med en professionell plattform för programvara och hårdvaruverktyg, allt med ett uppdrag: Förenkla utvecklingen av fordonselektronik och programvara!

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.