Vi söker timvikarier till Vardaga Hemtjänst Johannelund, Linköping

Vi söker timvikarier till Vardaga Hemtjänst Johannelund, Linköping

Nu söker vi på Vardaga Hemtjänst Johannelund Linköping timvikarier

Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Hos oss får du
 • Möjlighet att stötta människor i sin vardag samtidigt som du växer och utvecklas som person.
 • Förmånsportal med rabatter och förmåner
 • Coachande och stöttande chefer nära dig
 • Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra kunder
 • Karriär- och utvecklingsmöjligheter
 • Friskvårdsbidrag, skobidrag och arbetskläder
Vi har även kollektivavtal, tjänstepension och tillhörande försäkringar.

Om rollen
Din uppgift är att ge livskvalitet. Du ser varje individ och har en förmåga att förstå vad varje person behöver. Du arbetar hemma hos våra kunder i området. Arbetet består av att hjälpa äldre personer i deras egna hem med personlig omvårdnad, matdistribution, serviceinsatser såsom inköp och städ samt svara på trygghetslarm.
I arbetsuppgifterna ingår även att utföra social dokumentation. Du uttrycker dig väl på svenska i såväl tal som skrift. Vi jobbar med tids och insatsregistrering.
Du kommer att utföra vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter på delegation från sjuksköterska. Läkemedels-, stomi- och insulindelegering är ett krav.

Du ingår i ett väl inarbetat arbetslag med tät kontakt med gruppchefer, hemsjukvårdens sjuksköterskor och goda kollegor.

Tack vare dig kan våra kunder fortsätta att bo kvar hemma och behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Samtidigt utvecklar du värdefull kunskap om omvårdnad, service och åldrande.

Vardaga Hemtjänst Johannelund, Linköping

Vardaga hemtjänst är belägen i stadsdelen Johannelund i Linköping. Vi är ett trygghetsboende med 15 trygghetslägenheter kopplade till verksamheten samt daglig lunchservering och ett gediget fritidsutbud för våra äldre.
 • Vi har en tydlig organisation när det gäller olika roller, rutiner och vad som förväntas av våra medarbetare ute hos kund.
 • Vi har närvarande chefer - så att våra medarbetare får den stöttning de behöver.
Din erfarenhet och kunskap
Vi tror att du som söker dig till oss:
 • lockas av ett arbete som är varierat och som förstår vikten av ett gott bemötande i alla situationer.
 • är en kreativ person som vågar tänka själv och ta eget ansvar.
 • är nyfiken på andra människor och har ett socialt förhållningssätt.
Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska och har arbetat några år inom äldreomsorgen. Du ser möjligheter, har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor. Arbetet kräver att du är ansvarstagande och har en personlig mognad. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat. God datorvana, erfarenhet av dokumentation och lokalkännedom är också meriterande. Du jobbar gärna självständigt och och förstår vikten av ett gott bemötande i varje given situation. Körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: Efter överenskommelse
Sista ansökningsdag: 221023
Har du frågor? Kontakta gärna: Desirée Svanberg, 0700-009668
Observera att det inte går att ansöka via E-post.

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.

Facklig kontakt: Kommunal, Team Ambea, Telefon: 010-442 90 32 , Mail: pvo.ambea.stockholm@kommunal.se

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

På Vardaga erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Beteendevetenskap, Sociologi / Socialpsykologi
Typ av anställning Extrajobb
Sista ansökningsdag 23 okt 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

At Vardaga's just over 100 residential care facilities across Sweden, we offer elderly care where every day is as meaningful as the next. Every one of our nursing homes, short-term residential facilities, home care and day services offers a high level of expertise and a safe environment. We aim to be the quality leader in all that we do and our vision is to make the world a better place, one person at a time. Our employees ensure quality of life and safety for every care receiver. Vardaga is part of the Ambea group of companies. www.vardaga.se