Kock till Vardaga i Ullstämma

Kock till Vardaga i Ullstämma

Vill du bli en del av ett team som tillsammans arbetar för att leverera god och näringsrik mat till de äldre i våra verksamheter och boenden inom Vardaga? Har du ett kreativt sinne och en talang för matlagning? Då är det dig vi söker!

Om tjänsten

Vardaga har som mål att erbjuda våra äldre vård och omsorg av högsta kvalitet. Mat och kosthållning är en viktig del i detta arbete. Verksamheten består av 5 trygghetsboenden där Ullstämma trygghetsboende har ett tillagningskök där all mat tillagas. Dagligen tillagas cirka 250 - 300 portioner mat till våra äldre, lunchmatsalar och hemtjänsttagare. Matlagning sker från grunden och utgår främst från traditionell husmanskost.

I ditt nya jobb som kock hos oss lagar du mat från grunden samt tillagar specialkost och mat med anpassad konsistens efter behov. I arbetet ingår samtliga förekommande arbetsuppgifter i storkök såsom salladsberedning, disk, städ och egenkontroll samt servering, varubeställning och packning av varor till våra verksamheter.

Din kompetens

Vi söker dig som är utbildad kock och som har tidigare erfarenhet från arbete inom kök, gärna från storhushåll/restaurang. Det är meriterande om du har erfarenhet av tillagning av specialkost. Som person är du självgående och har god förmåga att strukturera upp ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har också ett intresse för att driva förbättringsarbete framåt och är nyfiken på att pröva på nya matlagningsmetoder och arbetssätt. Vidare är du flexibel och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Av vikt för att du ska trivas som kock hos oss är att du tycker om att samarbeta med andra. Du bör behärska svenska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Erbjudande
Du jobbar i ett team med trevliga och kompetenta kollegor. Du jobbar måndag-fredag , inga kvällar och inga helger. Om en helgdag infaller på en veckodag ingår, förutom ersättning för obekväm arbetstid, även kompensationsledigt veckan efter. Friskvårdsersättning samt arbetskläder inkl. arbetsskor ingår. Vi har kollektivavtal.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: April 2023
Sista ansökningsdag: 2022-12-13
Har du frågor? Kontakta gärna: Anna Bergdahl; 0735-26 99 33 eller anna.bergdahl@vardaga.se Observera att det inte går att ansöka via E-post.
Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du blir kallad till intervju kommer du att behöva uppvisa ett vaccinationsintyg för covid-19. Detta krav har vi för att minimera risken för våra äldre kunder/omsorgstagare eller medarbetare som tillhör en riskgrupp. Har du istället ett intyg som styrker att du ej kan vaccinera dig på grund av medicinska skäl behöver du kunna uppvisa ett sådant vid intervjun.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 dec 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

At Vardaga's just over 100 residential care facilities across Sweden, we offer elderly care where every day is as meaningful as the next. Every one of our nursing homes, short-term residential facilities, home care and day services offers a high level of expertise and a safe environment. We aim to be the quality leader in all that we do and our vision is to make the world a better place, one person at a time. Our employees ensure quality of life and safety for every care receiver. Vardaga is part of the Ambea group of companies. www.vardaga.se