Säkerhetstekniker Linköping

Säkerhetstekniker Linköping

Är det här du?

Du är en nyfiken person som är intresserad av framtidens teknik. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom branschen men nu är sugen på att utveckla dig vidare. Vi tror du kan ta oss till nästa nivå inom dina speciella kompetensområden oavsett om dessa är installation, driftsättning eller programmering och implementering av våra kunders anläggningar.

Som person ska du tillföra något till oss på Vallacom. Driv, engagemang och Viljan att hela tiden vidareutvecklas för att skapa nya idéer som sedan ska förverkligas tillsammans med vår övriga kompetenta personal. Vi jobbar hela tiden med nätverket av övriga duktiga tekniker inom Vallacom där ambitionen hela tiden är att lära ut till andra så vi växer tillsammans.

Säkerhetstekniker inom brand/inbrott/passer
 • Installation av säkerhetsanläggningar hos våra kunder
 • Driftsättning och avprovning
 • Löpande underhåll och service
Vallacom är av SBSC certifierad anläggarfirma för både brand- och inbrottslarm.

För att söka tjänsten vill vi att du har flera års erfarenhet inom branschen och körkort lägst klass B.

Vallacom - del av Instalco

Företaget startades 1995 i Linköping under namnet Valla El & Antenn, och sedan 2006 heter vi Vallacom. Idag är vi ca 70 medarbetare som erbjuder en helhetslösning till våra kunder inom vårt verksamhetsområde. Vi erbjuder kommunikationslösningar inom elinstallationer, kabel-TV, fiber, data/nätverksinstallationer, solcellsinstallationer, laddteknik, energibesparingsåtgärder och säkerhetslösningar som brand, inbrott, passeranläggningar och CCTV. Precis som vårt verksamhetsområde är stort har vi också sett till att finnas över ett stort geografiskt område. Vallacoms huvudkontor ligger i Linköping, men vi har också lokalkontor i Norrköping.

Hållbarhetsfrågor ligger oss varmt om hjärtat. Det är därför vi hela tiden med teknikens hjälp ligger i framkant vad det gäller energibesparande åtgärder. Vi ska se till hela bilden, från inköp till leverans och installation där vi försöker påverka miljön runt omkring oss på minsta sätt.

Företaget firar 25 år i år och 5 år i installationskoncernen Instalco.

Vi erbjuder
 • Bra arbetsmiljö med möjlighet till mycket eget ansvar
 • Intressanta arbetsuppgifter med ny teknik i fokus
 • Möjlighet till förmånsbil
 • Friskvårdsbidrag
 • Egen utbildning/utvecklingsplan (kanske en framtida ledare)
 • Instalcoskolan
 • Bra kollegor som lär av varandra
 • Möjlighet till nätverkande inom Instalco
 • Vår personal stannar kvar länge
För mer information om tjänsten kontakta vVD Håkan Silvén 013-474 44 32 eller Projektledare Patrick Greibe 013-474 44 16

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings och rekryteringsföretag som Vallacom inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://vallacom.se/
Sista ansökningsdag 17 aug 2020 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Allt började med el och antenner

Det har gått fort framåt sedan 1995, när Mats Andreen och Peter Andersson startade Valla El & Antennservice i en källarlokal i stadsdelen Valla i Linköping. Efter ett tag sysslade vi med mycket mer än bara el och antenner, och kände att ett namnbyte vore på sin plats. Dessutom hade vi blivit alldeles för många för att rymmas i den dåvarande lokalen på Slöjdgatan.

2006 tog vi steget och bytte namn till Vallacom AB ungefär samtidigt som vi flyttade till större lokaler i Torvinge. Idag är vi ca 70 medarbetare och de 280 000 hembesöken är bara inom el- och kabel-TV-arbeten. Vi erbjuder tjänster inom hela affärsområdet Kommunikation.

På Vallacom kan vi utföra det mesta från dagliga serviceuppdrag till att sätta ihop kundanpassade helhetslösningar som spänner över alla våra verksamhetsområden. Idag erbjuder vi kommunikationslösningar inom elinstallationer, kabel-TV, fiber, nätverk/datainstallationer, solcellsinstallationer och energibesparingsåtgärder. Precis som vårt verksamhetsområde är stort, har vi också sett till att finnas över ett stort geografiskt område.

Vårt huvudkontor ligger i Linköping, men vi har också kontor i Norrköping.

I juni 2015 gick Vallacom med i installationsgruppen Instalco.