Saneringstekniker

Saneringstekniker

Per söker dig som tillsammans med mig vill fortsätta utveckla Specialrengöringar´s verksamhet i Östergötland. Huvudsakligen ska du arbeta med sanering, men det blir också vårt ansikte utåt i saneringsarbetet.

Vi är ett rikstäckande specialrengöringsföretag som hjälper fastighetsägare, byggare, stat, kommun och landsting med avancerad rengöring, sådant de inte klarar med egen personal.

Ditt arbete hos oss kommer vara fritt - med du kommer ändå vara en del av ett team som jobbar nära varandra och hjälps åt. Ditt uppdrag kommer att vara en bricka i saneringsarbetet i regionen och bygga vidare på en utveckling av våra tjänster.

I nära samarbete med mig kommer vi att tillsammans lyfta verksamheten mot nya höjder och vi tänker ha roligt på vägen.

Du bör vara utrustad med social kompetens och tycka att det är roligt att träffa människor och lösa arbetsuppgifter på nya sätt varje dag, det ena uppdraget är det andra likt. Naturligtvis får du hjälp från mig som kollega och även från huvudkontor. Om du är en orädd person och dessutom inte har tummen mitt i handen, så har du stora chanser att gå långt tillsammans med mig.

För att trivas så bör du gilla att ta eget ansvar och driva och utveckla saker framåt, en stor portion av tålamod och uthållighet är också bra egenskaper att ha.

Jag ser verkligen fram emot att få prata med dig personligen, en annons är bara en annons. Ring eller skriv till mig så fort du kan, det finns ingen anledning att vänta.

Tack för att du läste, hoppas jag har väckt din nyfikenhet, skicka in din ansökan bums eller ring.

Med vänliga hälsningar Per

Mail per.k@specialrengoringar.se

Tel: 0736-00 14 04
Mer info
Kontaktperson Per Karlsson
Telefon 073-600 14 04
Email Mejla Per Karlsson
Område Linköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.specialrengoringar.se
Sista ansökningsdag 4 nov (41 dagar kvar)