Projektledare till VA Ingenjörerna

Projektledare till VA Ingenjörerna

Vill du arbeta i en händelserik projektledarroll med automationsprojekt inom VA-branschen? Då ska du söka tjänsten som Projektledare inom Automation & IT hos VA!

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare inom Automation & IT hos VA Ingenjörerna kommer du att leda och styra arbetet med att leverera lösningar för styrning och övervakning av våra kunders vattenreningsprocesser. Du får ett helhetsansvar som innebär att du ska föra projektet framåt och i mål, leda och fördela arbetsuppgifterna och skapa goda relationer med projektets intressenter. Du har ansvar för det ekonomiska resultatet, att kvalitetssystemet följs och att tidsplaner hålls. I din roll så rapporterar du till chefen för Automation & IT.

Som projektledare kommer du att ha ansvar för att styra projektets kostnader i rätt riktning genom att ansvara för budget, inköp, kundfakturor, uppföljning och rapportering. Du är också ansvarig för att bygga relationer med kunderna och sälja in projekt. Att skapa ett bra samarbetsklimat och att se till att alla har rätt information i rätt tid är för oss en viktig del av projektledarrollen.

Din profil

För att passa i rollen som projektledare tror vi att du har:
  • Flerårig erfarenhet av att leda tekniska projekt
  • Goda kunskaper i projektekonomi, projektadministration och projektrelaterade upphandlingar
  • Goda kunskaper i entreprenadjuridik
  • Goda kunskaper i svenska och engelska och kan uttrycka dig väl i tal och skrift
Personlighetsmässigt ser vi att du har lätt för att strukturera, organisera och lösa problem samt uppskattar att arbeta med frihet under ansvar och med parallella projekt, vilket även ställer krav på att du är självgående och tar ansvar för dina uppgifter. Därtill tror vi att du är engagerad, flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vidare är du duktig på att skapa och bibehålla goda relationer, mot såväl kunder som kollegor, och agerar kommunikativt och inlyssnande, både internt och externt. Stor vikt läggs vid din personlighet och profil.

Vad du erbjuds?
Hos VA Ingenjörerna får du ett mångfacetterat arbete, möjlighet att påverka och ett stort engagemang för företagets uppdrag. De ligger i teknikens framkant och erbjuder en möjlighet för dig att vara med i den spännande utvecklingen av styr- och övervakningssystem för miljö och vattenbehandling.

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar VA Ingenjörerna med Skill. Vi tillämpar löpande urval, sök därför redan idag! Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se.

Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Alexandra Karlsson, 013- 473 20 68 alt. alexandra.karlsson@skill.se.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 12 nov 2021 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VA Ingenjörerna är en ledande funktionsleverantör inom vattenrening och har sedan år 1990 drivit projekt från idé till nyckelfärdiga anläggningar åt både kommunala och industriella kunder. De erbjuder helhetslösningar för hela vattencykeln inklusive verktyg för värdering och förvaltning av vatten. Deras kundnära organisation består av ca 50 medarbetare som är fördelade på 5 orter över hela Sverige med huvudkontor i Solna. Den här tjänsten har placeringsort Linköping.