Fullstackutvecklare placering Linköping

Fullstackutvecklare placering Linköping

I rollen som utvecklare på Upsales får du jobba med de senaste teknikerna inom modern webbutveckling och blir en viktig del av vår vision: Enabling greatness in B2B Sales. I praktiken handlar det om att revolutionerar hur företag arbetar med försäljning. Upsales hjälper företag växa fortare genom att förenkla prospektering, förtydligar säljprocessen och skapa en högre förutsägbarhet i intäkterna och hjälper kunderna att ta bättre vara på merförsäljningsmöjligheter.

För att kunna fortsätta leverera världens bästa plattform har vi höga krav på att vår tekniska plattform ska vara modern och renodlad. Idag arbetar vi med tekniker som Node.js, React, TypeScript och vi ser ständigt över nya moderna tekniker som hjälper oss bygga en ännu bättre produkt.

Vem vi söker

Förutom att vara en grym utvecklare tror vi även att du utmanas av göra vardagen bättre för säljteam. Vi ser också att teamwork känns som en självklarhet för dig och att du brinner för att hitta smarta lösningar för våra användare.

Vi söker dig som har:
  • Akademisk utbildning eller motsvarande inom teknik/IT
  • Ett par års erfarenhet som utvecklare inom react och node.js
  • Kunskapar inom testdriven utveckling och agila processer
  • Utmärkta kunskaper i svenska och engelska
  • Vill vara med i ett hårt arbetande och vinnande team
Upsales erbjuder:
  • Stora utvecklingsmöjligheter i ett etablerat och snabbväxande techbolag
  • Konkurrenskraftig lön
  • Brett förmånspaket
Övrigt/ansökan

Tjänsten är på heltid, tillsvidare och med placering på vårt kontor i Linköping. Tillsättning sker så snart som möjligt.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 26 juni 2020 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Upsales är ett lönsamt och snabbväxande svenskt Tech-bolag, som gör webbaserad mjukvara inom B2B. Vår produkt är efterfrågad, etablerad och skalbar internationellt. Vi är cirka 40 anställda och sitter i centrala Stockholm.