Välkommen till nya Blocket Jobb   Det här är nytt

Resande servicetekniker till Domino Sweden AB

Resande servicetekniker till Domino Sweden AB

Jobbeskrivning

På uppdrag av Domino Sweden AB söker vi nu en resande servicetekniker med placering i Linköping.
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att Uniflex ansvarar för rekryteringsprocessen och anställningen kommer att vara direkt hos Domino Sweden AB.

Domino arbetar med olika typer av maskiner för märkning av produkter med hjälp av bland annat bläckstråle, laser och värmetryck och bland de största inom sitt segment, både i Sverige och internationellt Som servicetekniker kommer du arbeta inom maskinelektronik med arbetsuppgifter som service, underhåll, reparation och installation på företagets maskiner. Du kommer erbjudas en väldigt varierande miljö där du har möjlighet att utvecklas och får se en stor del av Sveriges industrier och hur deras produktion fungerar.
Övernattning på annan ort kan förekomma. Det är viktigt att du kan kommunicera på både svenska och engelska då båda språken förekommer i tjänsten med bland annat instruktioner och telefonsupport.

Krav
  • 2-5 års erfarenhet inom branschen, med elektronik som grundkomponent
  • Svenska och Engelska i tal och skrift
  • B-körkort
Meriterande

* PLC erfarenhet

Personliga egenskaper

Vi ställer stora krav på att du är rätt som person för den här tjänsten. Du är tekniskt intresserad, initiativtagande, driven och vågar ta egna beslut. Du har även hög arbetsmoral, social kompetens och lätt att arbeta i grupp.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Reparatörer, Teknik & Ingenjör, Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 feb (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
  • Kollektivavtal
  • Tjänstepension
  • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
  • Försäkringar
  • Marknadsmässig lön
  • Karriär och utveckling
Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.