Junior automationstekniker till Domino - Linköping

Junior automationstekniker till Domino - Linköping

Jobbeskrivning

På uppdrag av Domino Sweden AB söker vi nu en resande servicetekniker med placering i Linköping.
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att Uniflex ansvarar för rekryteringsprocessen och anställningen kommer att vara direkt hos Domino Sweden AB.

Domino arbetar med olika typer av maskiner för märkning av produkter med hjälp av bland annat bläckstråle, laser och värmetryck och bland de största inom sitt segment, både i Sverige och internationellt Som servicetekniker kommer du arbeta inom maskinelektronik med arbetsuppgifter som service, underhåll, reparation och installation på företagets maskiner. För att passa i rollenkrävs det att du har gymnasial el-utbildning med inriktning automation eller liknande grundutbildning. Det är meriterande om du har någon form av högre utbildning inom automation. Från din tidigare erfarenhet och utbildning ser vi gärna att du har praktisk erfarenhet av arbete med förebyggande underhåll inom tillverkningsindustrin men du kanske kommer direkt från utbildning och detta är ditt första jobb inom området. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska samt har god datorvana.
Du kommer erbjudas en varierande miljö där du har möjlighet att utvecklas och får se en stor del av de industrier vi har i närområdet och hur deras produktion fungerar.
Övernattning på annan ort kan förekomma. Det är viktigt att du kan kommunicera på både svenska och engelska då båda språken förekommer i tjänsten med bland annat instruktioner och telefonsupport.

Krav
  • 2-5 års erfarenhet inom branschen, med elektronik som grundkomponent
  • Svenska och Engelska i tal och skrift
  • B-körkort
Meriterande

* PLC erfarenhet

Personliga egenskaper

Vi ställer stora krav på att du är rätt som person för den här tjänsten. Du är tekniskt intresserad, initiativtagande, driven och vågar ta egna beslut. Du har även hög arbetsmoral, social kompetens och lätt att arbeta i grupp.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Reparatörer, Teknik & Ingenjör, Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 maj (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Inkjet startade år 1991 som leverantör av märkningsprodukter och bytte namn till Domino Sweden AB 2012. Regionkontoren är utspridda i hela Sverige och har idag 35 anställda
Med lång internationell branscherfarenhet utvecklar Domino Printing Sciences innovativa helhetslösningar och metoder inom området industriell kodning och produktmärkning. Företaget grundades 1978 och har idag 25 dotterbolag och över 200 sälj- och servicekontor i mer än 120 länder.

Dominos lösningar strävar alltid efter minskad miljöpåverkan och att tillgodose kraven från miljömedvetna kunder.