Vikarie till livsmedelslaboratorium i Linköping sökes

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vi söker nu noggranna och stresståliga laboratoriemedarbetare till vår kunds mikrobiologiavdelning i Linköping!

Tjänsten är ett vikariat på heltid med start i mitten av augusti. Arbetstiderna är förlagda på natten.

Livsmedelslaboratoriets mikrobiologiska avdelning arbetar med frekventa analyser av livsmedel och vatten där fokus ligger på kvalitet och förbättringsarbete. Arbetsuppgifterna består bland annat av att utföra mikrobiologiska analyser av vatten och livsmedel enligt fastställda metoder.

Vår kund är ett av Europas ledande analysföretag med högkvalificerade laboratorier för miljö- och livsmedelsanalyser i Storbritannien, Holland, Norge och Sverige. I Sverige finns det ca 300 medarbetare spridda på flera orter från Malmö i söder till Umeå i norr. Du kommer att få jobba på huvudkontoret som är placerat i Linköping.

Dina huvudsakiga arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att:
  • Preparera och förbereda prover inför analys enligt standardiserade metoder
  • Utföra enklare rutin- och analysarbeten enligt fastställda etablerade metoder
  • Utföra dagligt underhåll av instrument och utrustning
  • Utföra rutinmässigt kvalitetsarbete
  • Förbereda och skicka prover till underleverantörer
  • Handleda nyanställda, praktikanter och vikarier
  • Granska och bedöma resultat
  • Utföra i övrigt förekommande laboratoriearbete som man har kompetens för
Personliga egenskaper

Krav för tjänsten:
  • Naturvetenskaplig gymnasieutbildning eller motsvarande med inslag av naturvetenskapliga ämnen
  • Någon form av eftergymnasial utbildning inom mikrobiologi eller liknande
Meriterande är om du tidigare har arbetat på laboratorium.

För att trivas bör du tycka om att arbeta i en miljö där du får använda din flexibilitet och förmåga att vara effektiv. Du bör vara strukturerad, ansvarstagande och drivas av att hitta förbättringar i ditt arbete. Som person förstår du vikten av att hålla hög kvalitet på det du gör genom att vara noggrann i ditt arbete. Det kan stundtals vara hårt arbete. Du bör därför vara van vid högt arbetstempo samt flexibel och tillmötesgående inför rutinartade och andra uppgifter som uppstår i en laboratoriemiljö. Du måste ha lätt för att lära dig eftersom det ingår många olika moment och arbetsuppgifter. Det är viktigt att ha en god förmåga för överblick för att kunna se vart arbetsinsatsen behövs bäst.

Tjänsten är ett vikariat på deltid, tjänsten startar den 1 juni och kommer pågå under 1 år.

Låter detta som något för dig? Sök tjänsten via vår hemsida www.uniflex.se! Urval sker löpande.
Jobbfakta
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 juli

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.