Miljöarbetare/chaufför med C-kort och YKB till Linköping

Miljöarbetare/chaufför med C-kort och YKB till Linköping

Urbaser AB behöver förstärka organisationen med flera positiva och drivna miljöarbetare till vår driftenhet i Linköping, där vi ansvarar för avfallshanteringen. Vår uppdragsgivare och samarbetspartner i uppdraget är Tekniska Verken i Linköping.

Om jobbet
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
  • Insamling av hushållsavfall med baklastande fordon
  • Hantera fordonsdatorer, RFID-utrustning och rapportera avvikelser
  • Genomföra dagligt underhåll/kontroll av fordon och påbyggnad samt tvätta dessa vid behov
  • Inlämnande av fordon till verkstad vid behov
Som miljöarbetare har du en mycket viktig uppgift inom Urbaser. Du är företagets ansikte utåt och blir en av våra vardagshjältar som hjälper till att hålla Linköping rent. Tillsammans med övriga personer i ditt arbetslag säkerställer du att renhållningsuppdraget utförs i enlighet med företagets rutiner och våra uppdragsgivares krav. Du rapporterar till arbetsledningen.

Vem är du?
Vi söker dig med C-körkort och tillhörande nödvändigt YKB. Har du lokalkännedom eller erfarenhet av någon form av avfallsinsamling, gärna hushållsavfall, är detta meriterande.

Du som person är serviceinriktad med god samarbetsförmåga och har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du är ansvarsfull och sätter en ära i att utföra ditt arbete på ett förtjänstfullt sätt. Du har god fysik och behärskar svenska språket i tal och skrift.

Vi erbjuder
Vi söker tillsvidareanställda (heltid, provanställning tillämpas). Arbetet är förlagt måndag till fredag, dagtid.

Som miljöarbetare hos Urbaser blir du en del av en samhällsnyttig organisation präglad av framåtanda och öppenhet. Hos oss värdesätts alla medarbetare och deras del i företagets framgång. Vi erbjuder trygghet i form av kollektivavtal för alla våra anställda.

Låter detta som något för dig? Ansök redan idag!
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsterna kommer att tillsättas så snart som möjligt. Skicka din ansökan med CV och en kort presentation av dig själv via e-post till: ansokan@urbaser.se eller klicka på "Ansök nu". Märk ansökan "Miljöarbetare Linköping".

Tisdag 26 juni mellan klockan 13-17 (drop-in) har vi också en rekryteringsträff i våra lokaler på Harstenagatan 11 i Linköping, dit du är varmt välkommen!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.urbaser.se
Sista ansökningsdag 7 aug (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Urbaser AB är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med ca 300 fordon i daglig drift och över 500 medarbetare når vi ut till ca 1 900 000 invånare i 30 kommuner.

Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i 24 länder och fyra världsdelar.