Arbetsledare till Urbasers driftenhet i Linköping

Arbetsledare till Urbasers driftenhet i Linköping

Som arbetsledare hos Urbaser får du möjlighet att arbeta i en bred roll med roliga och utmanande arbetsuppgifter. Du blir en del av en samhällsnyttig organisation präglad av framåtanda och öppenhet. Hos oss värdesätts alla medarbetare och deras del i företagets framgång.

Om arbetet
Urbaser ansvarar för avfallsinsamlingen i Linköping kommun, med Tekniska Verken som uppdragsgivare och samarbetspartner. Som arbetsledare har du en viktig roll i planeringen av den dagliga driften avseende de fordon och de omkring 25 miljöarbetare som utgår från avdelningen. Du har ett tätt samarbete med avdelningschefen och ni arbetar tillsammans för att uppnå avdelningens och vår uppdragsgivares mål. Du rapporterar till avdelningschefen.

I dina arbetsuppgifter ingår:
 • Planera, leda och fördela arbetet för våra chaufförer/miljöarbetare
 • Kontakter med vår uppdragsgivare
 • Hantera inkomna reklamationer
 • Kontakter med verkstäder gällande service och reparationer av fordon
 • Delaktighet i arbetsmiljöfrågor
 • Administration bl.a. i Urbasers datasystem

Vem är du?
För att lyckas i denna tjänst tror vi att du:
 • Inger förtroende och har god förmåga att bygga relationer
 • Är positiv med förmåga att entusiasmera och motivera andra
 • Är tydlig i din kommunikation
 • Har goda administrativa färdigheter
 • Är serviceinriktad med förståelse för entreprenadverksamhet
 • Har hög arbetskapacitet och god problemlösningsförmåga

Du som söker har minst två års arbetsledande erfarenhet inom avfalls- eller transportbranschen. Du har datorvana med goda kunskaper i MS Office-paketet. Har du tidigare arbetat med Elemos (AMCS) är detta meriterande. Har du kunskap om tunga fordon ses även detta som en merit – likaså om du har C-körkort och erfarenhet av chaufförsyrket.

Anställningen är på heltid och tillsvidare (provanställning tillämpas). Vid frågor, kontakta avdelningschef Kjell Axelsson på kjell.axelsson@urbaser.se

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag!
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Önskat tillträde för tjänsten är så snart som möjligt. Ansök redan idag genom vår hemsida www.urbaser.se, dit du kommer genom att klicka på "Ansök nu" här intill (vi tar inte emot ansökningar via e-post).
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Transport & Logistik, Transport, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.urbaser.se
Sista ansökningsdag 23 okt (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Urbaser AB är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med ca 300 fordon i daglig drift och över 500 medarbetare når vi ut till ca 1 900 000 invånare i 30 kommuner.

Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i 24 länder och fyra världsdelar.