E-handelsadministratör sökes!

E-handelsadministratör sökes!

Vill du arbeta med att utveckla E-handeln? Är du en person som tycker om utmaningar? Ansök då tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som E-handeladministratör hos vår kund UCS kommer du arbeta med att utveckla UCS egna produkter till deras E-handel. Det kommer ingå att hantera och utveckla deras E-handel t.ex. lägga upp priser, sökfunktioner och även underhålla den befintliga webbplatsen. Du kommer arbeta med plattformen Magento. Mer information ges vid intervju.

Din profil

Skallkrav:
  • Kunskap inom e-handel och webbshop
  • Svenska och Engelska i tal och skrift
Meriterande:
Arbetat med Magento eller webbshop tidigare

För att du ska trivas i denna roll som administratör inom E-handeln krävs det att du har en förståelse för försäljning via E-handel. Du som person behöver ha ett eget högt driv och känna en självsäkerhet i det du arbetar med. Det är också viktigt att du som person tycker om att driva projekten framåt och se problem som möjligheter.

Villkor

Placeringsort: Linköping
Arbetstider: 08-17
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Kontaktperson Sabina Andersson
Telefon 0722-027812
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 4 okt 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

UCS började 1999 sin resa inom industriell IT, år 2015 skapades UCS koncernen vilket idag består av Ekonomiservice, IT Solutions och vi, Industrial IT.

Hela koncernen är baserad i mjärdevi, Linköping med nyrenoverade lokaler och en ambitiös plan där är vi på väg framåt. Idag säljer vi IT-produkter och producerar nytänkande och kreativa lösningar inom skilda branscher över hela världen allt från medicin- & rymdteknik, bil- & flygindustrin och många fler.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.