HR-konsult till UCS One Economy

HR-konsult till UCS One Economy

Ingress

UCS One Economy söker just nu en HR-konsult som vill vara med att skriva historia!

Tjänsten är nyskapad och innefattar dels HR-ansvar för koncernen One Economy (ca 55 anställda) men även arbete som HR-konsult åt deras kunder. Det ger dig en unik möjlighet att kombinera en traditionella roll som HR-ansvarig med att utföra HR-tjänster åt kund.

Söker du efter ett varierande arbete med stora möjligheter till personlig utveckling? Vill du dessutom arbeta på ett bolag som verkar efter ord som förtroende, engagemang och samarbete, då är UCS One Economy din nästa arbetsgivare!

Dina arbetsuppgifter

HR funktionen är ny i One Economy-koncernen och du har därmed möjlighet att kunna utforma din egen roll med både strategisk och operativt ansvar över samtliga delar i HR-arbetet.

Dina ansvarsområde:
 • Rekrytering
 • On- och offboarding
 • Arbetsrättsliga frågor
 • Personalhandbok och policys
 • Utbildningsplan
 • Stöd till chefer inom personalområdet
 • Arbetsmiljö
 • Organisationsutveckling
 • HR system (Flex Employee)
Vidare hjälper du våra kunder med HR-frågor, vilket innefattar en stor bredd av uppgifter inom HR-området. I dagsläget har UCS One Economy ett 50-tal företag som dem är partner till gällande löneadministration. Tjänsten som HR-konsult ses som ett naturligt komplement då flera av dessa företag saknar personalavdelning och efterfrågar stöd även inom HR.
Ditt arbete som HR stöd åt UCS One Economys kunder är tilltänkt att uppgå till 50% av tjänsten och bestå av projekt/punktinsatser där du stödjer kunder inom HR frågor. Rollen inbjuder till mer varierande uppgifter, givetvis med förhoppning om långsiktiga projekt och relationer.

Ansökning

I denna rekryteringen samarbetar UCS One Economy med Otiga Sverige. Det innebär att rekryteringsprocessen hanteras av Otiga Sverige men att du kommer bli erbjuden en anställning direkt av UCS One Economy.
Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Du ansöker genom att klicka på "Sök jobbet", fyll i dina kontaktuppgifter samt bifoga personligt brev och CV.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Pernilla Ingemansson på pernilla.ingemansson@otiga.se

Din profil

För att trivas i rollen är du en social, noggrann och driven person som ser positivt på att utvecklas. Du är serviceminded och prestigelös. Vidare tar du gärna egna initiativ och gillar ett högt arbetstempo med varierade uppgifter. Du är en nyfiken person som vill vara med där det händer.

Önskade kvalifikationer:
 • Akademisk examen inom HR och/eller liknande praktisk bakgrund
 • Du som söker har några års erfarenhet av brett, verksamhetsnära arbete inom HR
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt
Meriterande:
 • Erfarenhet av att driva utvecklingsarbete och/eller projektledning
 • Erfarenhet av HR-systemet Flex Employee
Om företaget

UCS One Economy är ett företag i framkant när det gäller digitalisering och affärsmodeller.
En ekonomibyrå med kontor i Linköping och Norrköping. UCS One Economy erbjuder förutom de vanliga tjänsterna på en ekonomibyrå (ekonomihantering, lön, årsredovisning och rådgivning) även utbildning och affärssystem.
Deras vision är att vara en kvalificerad samarbetspartner med förmåga att hantera alla kunders ekonomiarbete med ett långsiktigt helhetstänk som innefattar allt från rätt program till rätt konsult på rätt plats. UCS One Economy värdesätter tid och visar det genom att välja smarta lösningar samt att vara effektiva och proaktiva. Att tillsammans arbeta på detta sätt upplever dem skapar bäst vardag för både kunder och medarbetare.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det är vi som är Otiga Sverige. Vi arbetar med bemanning - och rekrytering och vi vet hur viktigt det är med en stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla olika led. Hos Otiga är det människorna som gör skillnad.

För mer information gå till www.otiga.se