Ekonomikonsult till UCS One Economy

Ekonomikonsult till UCS One Economy

Ingress

Vill du ha ett varierande arbete inom Ekonomi och samtidigt göra skillnad, både för UCS One Economy och deras kunder?

Vi söker nu en erfaren Ekonom och som vill arbeta med att stödja företagets kunder i deras verksamhet.
Som medarbetare på UCS One Economy erbjuds du möjlighet att specialisera dig inom olika affärsområden och du ges stor möjlighet att både påverka och utvecklas inom bolaget. Dina dagar är varierande och dina arbetsuppgifter är växlande.

Dina arbetsuppgifter

Som Ekonomikonsult arbetar du självgående med löpande bokföring, inkomstdeklarationer, bokslutsarbete, upprättande av årsredovisningshandlingar och rådgivning. Du arbetar mot olika branscher och hanterar såväl nya som befintliga kunder. Tack vare ditt starka kundfokus och målmedvetna intresse att lösa problem utvecklar du fina kundsamarbeten.

Tjänsten är utåtriktad med högt kundfokus vilket innebär att du bör känna dig bekväm med mycket kundkontakt via mail, telefon och möte.

Ansökning

I denna rekryteringen samarbetar UCS One Economy med Otiga Sverige. Det innebär att rekryteringsprocessen hanteras av Otiga Sverige men att du kommer bli erbjuden en anställning direkt av UCS One Economy.
Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Du ansöker genom att klicka på "Sök jobbet", fyll i dina kontaktuppgifter samt bifoga personligt brev och CV. Vi ser fram emot din ansökan!

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Pernilla Ingemansson på pernilla.ingemansson@otiga.se

Din profil

Du som söker har några års erfarenhet av rollen som redovisningsekonom och besitter en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du arbetar självgående med löpande redovisningsarbete och att upprätta period- och årsbokslut samt inkomstdeklarationer och årsredovisningar. Du trivs med att vara rådgivare till kunder och att ha ett nära samarbete med dem.

För att trivas i rollen är du en social, noggrann och driven person som ser positivt på utveckling. Du har ett naturligt intresse för siffror och redovisning och besitter en god kommunikativ förmåga.
Du är en nyfiken person som vill vara med där det händer. Tillsammans med dina kollegor hittar du gärna rätt digitala lösningar och arbetssätt!

Önskade kvalifikationer:
  • Akademisk utbildning i ekonomi eller motsvarande
  • Goda redovisningskunskaper från praktiskt arbete
  • Bokslutssjälvständig och erfarenhet från upprättande av årsbokslut, årsredovisningar
  • Goda kunskapar i Excel
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt
Om företaget

UCS One Economy är ett företag i framkant när det gäller digitalisering och affärsmodeller.
En ekonomibyrå med kontor i Linköping och Norrköping. UCS One Economy erbjuder förutom de vanliga tjänsterna på en ekonomibyrå (ekonomihantering, lön, årsredovisning och rådgivning) även utbildning och affärssystem.
Deras vision är att vara en kvalificerad samarbetspartner med förmåga att hantera alla kunders ekonomiarbete med ett långsiktigt helhetstänk som innefattar allt från rätt program till rätt konsult på rätt plats. UCS One Economy värdesätter tid och visar det genom att välja smarta lösningar samt att vara effektiva och proaktiva. Att tillsammans arbeta på detta sätt upplever dem skapar bäst vardag för både kunder och medarbetare.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 dec 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Det är vi som är Otiga Sverige. Vi arbetar med bemanning - och rekrytering och vi vet hur viktigt det är med en stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla olika led. Hos Otiga är det människorna som gör skillnad.

För mer information gå till www.otiga.se