Affärsutvecklare till UCS IT Solutions

Affärsutvecklare till UCS IT Solutions

Ingress

UCS IT Solutions är en helhetsleverantör av effektiva och kompletta IT-lösningar. Deras målsättning är att ge sina kunder en trygg vardag med rätt kompetens på plats. Nu utökar de sitt fokusområde och öppnar kontor centralt i Norrköping. Låter det som en resa du skulle vilja vara med på? Då kan det vara just dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en driven och målinriktad Affärsutvecklare, som är bekväm i hela säljprocessen. Du kommer att ansvara för försäljningen av UCS IT Solutions driftlösningar, produkter och IT kompetenser. Du bygger kundrelationer och drivs av att utveckla kunders verksamheter. Du är van och bekväm med att arbeta självständigt, men med dialog med övriga verksamheten

Ansökning

I denna rekryteringen samarbetar UCS IT Solutions med Otiga Sverige. Det innebär att rekryteringsprocessen hanteras av Otiga Sverige men att du kommer bli erbjuden en anställning direkt av UCS IT Solutions.

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Du ansöker genom att klicka på "Sök jobbet", fyll i dina kontaktuppgifter samt bifoga personligt brev och CV.

Din profil

Vi söker dig som uppfyller nedan;
  • Du har flera års erfarenhet av försäljning av IT-relaterade lösningar som drift, infrastruktur, kommunikation och systemlösningar.
  • Det är meriterande om du har kännedom om HPs och Microsofts lösningar.
  • Du som person är trygg, har bra organisationsförmåga och har ett naturligt driv.
  • Du motiveras av att utveckla kund, men också av att utvecklas som person.
  • Du är utåtriktad, resultatfokuserad och har ett uppbyggt intressant lokalt nätverk.
  • B-körkort är ett krav.
Erbjudande

På UCS IT Solutions är vi övertygade om att vår kultur och våra värderingar är en stor del av vår framgång. Hos oss får du möjlighet att bidra till ett öppet och positivt klimat som främjar prestation och tillväxt på alla plan. Vi månar om att utbilda och utveckla våra medarbetare. Om du har viljan att lyckas ser vi till att du får chansen till en professionell utveckling. Du har goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Om företaget

UCS IT Solutions är sedan 2015 ett dotterbolag inom UCS koncernen. Idag är vi ett 40-tal medarbetare och vi fortsätter att växa. Huvudkontor finns i Linköpings Science Park i Mjärdevi med Linköpings universitet som närmaste granne.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare, Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 okt 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det är vi som är Otiga Sverige. Vi arbetar med bemanning - och rekrytering och vi vet hur viktigt det är med en stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla olika led. Hos Otiga är det människorna som gör skillnad.

För mer information gå till www.otiga.se