Datasamordnare

Datasamordnare

Arbetsuppgifter
Du kommer att tillhöra Stora Projekt - Teknik, miljö och fastighets enhet för digital projekthantering och arbeta i Ostlänken. Du är med och påverkar kravställningen gällande arbetssätt och systemstöd, du agerar sammanhållande för att tillse att en säker informationshantering uppfylls. Hos oss samarbetar du både internt med engagerade medarbetare och externt med våra duktiga konsulter och entreprenörer för att få samordnade leveranser.

Hos oss får du även möjligheten att arbeta med forskning och innovation, utredningar, analyser, erfarenhet- och omvärldsbevakning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som
  • har civilingenjörs -eller högskoleexamen
  • eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig
  • har några års erfarenhet av att arbeta i dokumenthanteringssystem
  • har erfarenhet av att arbeta med behörigheter, flöden, metadata, CAD och BIM
  • har erfarenhet av att arbeta i programmiljöer såsom PDB/ProjectWise och SharePoint
  • kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
Det är meriterande om du
  • har erfarenhet av att arbeta med infrastrukturprojekt inom järnväg, gärna i projekteringsskede
  • har erfarenhet och kunskap i konsult- och entreprenadjuridik
Som person är du driven och självgående med ständigt fokus på förbättring och utveckling! Du har ett helhetstänk och skapar utifrån detta genomförbara planer på kort och lång sikt och har enkelt för att anpassa dig till nya omständigheter och situationer.

Du har god kommunikationsförmåga som innebär att du förmedlar budskap på ett enkelt sätt samt är lyhörd och anpassar din kommunikation till mottagaren. Är du dessutom en innovativ problemlösare - då vill vi jobba med dig!

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll kommer att genomföras innan anställning. I vissa fall ställs krav på svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster. Kontakta Trafikverket för mer information om denna tjänst.

Intervjuer sker i Solna 4 november och 5 november.

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2019-10-24

Upplysningar

Rekryterande chef Camilla Rydén
0101231488

ST Airi Larsson
0101236243

SACO Lennart Askling
0101231508

SEKO Per-Arne Utbult
0101232824
Mer info
Kontaktperson Läs mer om Ostlänken här:
Telefon 0101231488
Område Linköping
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 okt 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Resor och transporter är en stor del av Trafikverkets vardag. Vi arbetar varje dag, dygnet runt, för att det ska fungera. Vi bygger och sköter statliga vägar och järnvägar och ansvarar för långsiktig planering av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Tillsammans med andra aktörer kan vi underlätta livet i hela Sverige. Vi är en stor organisation med många olika verksamhetsområden och arbetsuppgifter. Här finns över 150 olika yrken och en stor intern arbetsmarknad. Detta gör att vi kan erbjuda dig goda möjligheter att utvecklas.