Verktygstekniker till TitanX

Verktygstekniker till TitanX

Som verktygstekniker på TitanX arbetar du brett med bland annat förebyggande underhåll av verktyg och utveckling av nya. Vi söker nu dig som vill vara en viktig del i ett företag som tillverkar premiumprodukter till världsledande tillverkare inom tungfordonsindustrin!

Dina arbetsuppgifter

Som verktygstekniker på TitanX ingår du i ett kompetent team på fem personer (sex med dig) som tillsammans ser till att verksamheten fortsätter leverera i världsklass. Tjänsten handlar i första hand om att utföra förebyggande och avhjälpande underhåll på verktyg för plåtformning. Utöver dessa "typiska verktygstekniska uppgifter" kommer du i tjänsten bland annat få möjlighet att delta i utvecklingsprojekt och på så vis påverka konstruktionen av nya verktyg.

Ett axplock av vad du kommer göra om dagarna:
  • Felsökning, mätning, intrimning, justering och utbyte av verktyg
  • Metallbearbetning i form av svarvning, fräsning och planslipning
  • Föreslå förbättringar som ökar driftsäkerheten på produktionsverktyg
  • Utvecklas som verktygstekniker i ett globalt företag
All beredning, planering och rapportering sker i vårt underhållssystem, Aretics T7. Engelska är vårt koncernspråk men det dagliga arbetet utförs på svenska. I arbetet jobbar du två-skift.

Din profil

Vi tror att du som söker har ett genuint tekniskt intresse. Mekaniska utmaningar välkomnas med glädje och dyker det inte upp av sig själv så ser du till att ta dig ann projekt i hemmet, garaget eller hos vänner. Som verktygstekniker på TitanX får du en varierad vardag som du till stor del styr över själv. För att lyckas i rollen tror vi därför att du har en verktygsmakar- eller industriteknisk utbildning i grunden, alternativt om du förvärvat liknande kunskap under ditt yrkesverksamma liv.

Utöver ovanstående ser vi att du:
  • Har erfarenhet inom svarvning, fräsning och planslipning
  • Har handlag för mätning och justering av verktyg
  • Kan tolka och förstå ritningar
Det är även meriterande om du:
  • Kan göra 2D-ritningar i Auto-CAD.
  • Har tidigare erfarenhet av underhållssystem
Som person är du självgående och tar egna initiativ genom att ta dig ann de jobb som ligger upplagda i vårt underhållssystem. Du är flexibel och kan på så vis skifta mellan uppgifter för att säkerställa att det arbete som krävs för att hålla vår produktion igång utförs med rätt kvalitet på ett genomtänkt och effektivt sätt.

Vad erbjuder vi? Här kommer du in i ett företag där du får lära dig mycket i en grupp med stor erfarenhet som står redo att dela med sig till dig och ta del av din kunskap. Utöver det erbjuds du en roll på ett företag som tillverkar premiumprodukter till ledande tungfordonstillverkare där din insats gör skillnad. Tänk att få gå hem för dagen, klappa sig själv på axeln och känna "tack vare mitt arbete kommer vi kunna leverera i god tid".

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar TitanX med Skill. Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Rasmus Rosander, rasmus.rosander@skill.se.
Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se. Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss. Intervjuer och urval sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TitanX Oil Cooling är en global leverantör av motor- och transmissionskylningslösningar till kommersiella fordon för OEM och den oberoende eftermarknaden. TitanX har en omsättning på över 1,6 miljarder kronor och 800 anställda världen över. Företaget har sitt huvudkontor i Sölvesborg och har tillverkningsanläggningar i Mjällby och Linköping, Jamestown (New York), Jaguariúna (Brasilien), Kunshan (Kina) och Saltillo (Mexiko). TitanX ägs av Tata AutoComp. www.titanx.com