Servicetekniker till TitanX i Linköping

Servicetekniker till TitanX i Linköping

Söker du ett arbete där du tydligt kan se effekterna av din insats? Där du tillsammans med dina kompetenta kollegor och den tekniskt avancerade utrustning ni ansvarar för tillsammans tar fram produkter i världsklass? I så fall tror vi att tjänsten som servicetekniker på TitanX kan passa just dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som servicetekniker arbetar du och dina kollegor med allt förekommande underhåll av företagets maskinpark. I vår maskinpark finns flera olika maskiner, från hydrauliska och mekaniska pressar, med automatiserad packning, till robotceller för montering och testning. Du får på så vis möjlighet, tillika utmaning i att sätta dig in i, felsöka och kontinuerligt underhålla olika typer av maskiner. Som servicetekniker ansvarar du för underhållet av en del av fabrikens produktionslinjer samtidigt som du kontinuerligt kommer få utvecklas i övriga områden.

Ett axplock av vad du kommer göra om dagarna:
  • Förebyggande, förbättrande och avhjälpande underhåll
  • Förbättra befintliga maskiner och vara med och utveckla nya
  • Följa upp, planera och bereda åtgärder inom ditt ansvarsområde
  • Umgås, skämta och ha trevligt tillsammans med dina kollegor
Placering för tjänsten är Linköping. I rollen arbetar du dagtid i ett team om tre servicetekniker och en driftsäkerhetstekniker som rapporterar till teknisk chef.

Din profil

Vi tror att du som söker den här tjänsten ser dig själv som en problemlösare, vilket gör att du också trivs i situationer där saker inte riktigt går som planerat! Du ser det som en möjlighet undersöka hur det kommer sig och framåt förstå hur du kan hindra samma sak från att hända igen. Teknik är och har varit en stor del av ditt liv. Ohms lag är given och multimetern är din bästa vän! Kanske är det så att du renoverar en gammal bil? Eller plockat isär tv-apparater eller annan teknisk utrustning av ren nyfikenhet?

För att lyckas som servicetekniker tror vi att du har erfarenhet från en teknisk roll där problemlösning och felsökning kopplat till el har varit en stor del av din tillvaro. Arbetet som servicetekniker sker till stor del på eget ansvar och det är därför viktigt att du som person är noggrann, strukturerad och tar ansvar för de uppgifter du förväntas utföra.

Det är meriterande om du har:
  • Elbehörighet enligt tidigare regelverk och / eller har arbetat som industrielektriker
  • Kunskap inom PLC-programmering
Vad erbjuder vi? Här kommer du in i ett företag där du får lära dig mycket i en grupp med stor erfarenhet som står redo att dela med sig till dig och ta del av din kunskap. Utöver det erbjuds du en roll på ett företag som tillverkar premiumprodukter till ledande tungfordonstillverkare där din insats gör skillnad. Tänk att få gå hem för dagen, klappa sig själv på axeln och känna "tack vare mitt arbete kommer vi kunna leverera i god tid".

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar TitanX med Skill. Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Rasmus Rosander, rasmus.rosander@skill.se. Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se. Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss. Intervjuer och urval sker så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum. Passa därför på att skicka in din ansökan redan idag! Välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TitanX Oil Cooling är en global leverantör av motor- och transmissionskylningslösningar till kommersiella fordon för OEM och den oberoende eftermarknaden. TitanX har en omsättning på över 1,6 miljarder kronor och 800 anställda världen över. Företaget har sitt huvudkontor i Sölvesborg och har tillverkningsanläggningar i Mjällby och Linköping, Jamestown (New York), Jaguariúna (Brasilien), Kunshan (Kina) och Saltillo (Mexiko). TitanX ägs av Tata AutoComp. www.titanx.com