Applikationstekniker sökes till TietoEVRY!

Applikationstekniker sökes till TietoEVRY!

Är du en person som vill jobba för ett företag som hela tiden vill framåt? Värdesätter du kundrelationer? Då ska du söka tjänsten idag, eller tipsa någon du tror skulle passa!

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som applikationstekniker kommer du att arbeta nära kunderna. Du kommer ha hand om kundens hela driftmiljö för affärssystemet IFS inklusive dess integrationer. I tjänsten som applikationstekniker ingår även att delta i kundmöten där man diskuterar och föreslår förändringar i den tekniska lösningen. Till vardags kommer du att lösa och förebygga olika typer av driftproblem, föreslå förbättringar samt delta i olika implementationsprojekt för befintliga eller nya kunder. Du kommer att jobba i en grupp bestående av Applikationstekniker och Databasadministratörer vilka tillsammans levererar applikationsdrift till flertalet kunder. Mer information ges vid intervju.

Din profil

Skallkrav:
  • Utbildning via högskola eller YH inom IT-området eller liknande
  • Har arbetat med IFS Applications eller andra ERP-system i ett par år
  • Bra förståelse för system- och databas och är bekväm i Windowsmiljöer
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Erfarenhet och kunskap av Oraclebaserade system
  • Erfarenhet av PL-SQL och SQL script
  • ITIL-erfarenhet
Personliga egenskaper och beteenden:
Vi ser att du som söker är prestigelös, flexibel och väldigt bra på att upprätthålla långsiktiga och goda kundrelationer. Du ska tycka det är givande att utvecklas tillsammans med kunden och gilla problemlösning. I rollen som applikationstekniker behöver du även vara driven, kunna ha flera saker igång samtidigt men ändå kunna göra snabba omprioriteringar.

Villkor

Tjänstgöringsort: Linköping eller Stockholm
Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Sabina Andersson
Telefon 072-027812
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 12 juni 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hos vår kund TietoEVRY är det deras storlek som är deras styrka. Som ett av Nordens ledande IT-bolag erbjuder de dig fler möjligheter än likvärdiga företag. TietoEVRY har stor geografisk spridning i Sverige och världen - deras kunder är små som stora, välkända som okända, lokala som globala. Deras bredd, tillsammans med höga förändringstakt, ger dig kraft att utvecklas. Du kommer få möjlighet att arbeta med stora kunder och projekt som påverkar tusentals människor. De strävar alltid efter att vara en modern och attraktiv arbetsplats.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.