Ekonom till Tielman Sweden AB, Linköping

Ekonom till Tielman Sweden AB, Linköping

Tielman Sweden AB befinner sig i en spännande utvecklingsfas och genomgår stora och positiva förändringar i och med ny plattform för långsiktig och hållbar utveckling. Meritmind har fått i uppdrag att rekrytera en ny medarbetare till deras ekonomiavdelning, och söker en person som kommer vara en del i bolagets framtida spännande resa.

På Tielman präglas arbetssättet av tätt och intensivt arbete med korta beslutsvägar. I denna roll kommer du få möjlighet att påverka, förbättra och förenkla bolagets affärssystem; allt i enlighet med de värderingar och genuina företagskultur som genom åren kommit att prägla företaget. Företagets ledord är Genuint, Flexibelt och Idérikt och detta hoppas vi även stämmer in på dig som sökande.Huvudsakliga arbetsuppgifter:


Tjänsten är bred och organisationen är relativt liten, vilket innebär att du kommer arbeta med det mesta inom ekonomiområdet. Du kommer rapportera till ekonomiansvarig.
  • Hantera implementering av nytt/uppgraderat affärssystem
  • Löpande underhåll i affärssystemet och ha en Superuser-roll
  • Löpande redovisning som bla innebär bokföring, avstämningar och moms
  • Hantera kund- och leverantörsreskontra
  • Övrigt förekommande uppgifter på en ekonomiavdelning bla statistik
Kvalifikationer och erfarenhet:

Vi ser att du som söker denna tjänst har relevant akademisk utbildning inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning. Du har god förståelse för ekonomiprocessen, och brinner för att hitta den bästa lösningen i systemet. Således har du ett starkt systemintresse och har med fördel bakgrund från producerande bolag.

Personliga egenskaper:

För att passa in på Tielman Sweden AB och för att vara framgångsrik i rollen är du lösningsorienterad, strukturerad och engagerad. Du tycker om att arbeta proaktivt och har ett strukturerat arbetssätt där din förmåga att se helheten och att blicka framåt kan bidra till att utveckla funktioner och arbetssätt som möter Tielmans framtida behov. Vidare trivs du i en företagskultur präglad av prestigelöshet, högt tempo och stort engagemang.

Placeringsort:

Linköping

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Välkommen med din ansökan!

Civilekonom, Redovisningsekonom, Ekonom, IT-ekonom, Systemekonom, accountant, accounting,
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tielman Sweden är moderbolag i Tielman Group som är ett företag med verksamheter i Sverige, Danmark och Kanada. Här tillverkas olika typer av pappersförpackningar för främst bageri och livsmedelsindustri, grossister och detaljhandel. Våra kunder finns över hela världen men fokus ligger på den nordiska och europeiska marknaden samt Nordamerika. Tielman Group har totalt ca 100 anställda och ca hälften av dessa arbetar på huvudkontoret i Linköping där verksamhet bedrivits sedan 1930. Verksamheten i Kanada påbörjades 2010 och enheten i Danmark förvärvades 2016 efter att ha varit verksamt sedan 1979.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Tielmans med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Anna Haga på 070-2010355. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 19 maj 2019. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.