Säljande UTBILDARE Till Tholmarks Maskinuthyrning i Östergötland

Säljande UTBILDARE Till Tholmarks Maskinuthyrning i Östergötland

Tholmarks Maskinuthyrning AB erbjuder utbildningar för företag samt privatpersoner inom säkerhet och arbetsmiljö med anknytning till byggbranschen. Vi söker nu en utbildningsansvarig som trivs i en koordinerande roll med många kontaktytor och som med energi kan fortsätta utveckla våra utbildningar utifrån verksamheten och kundernas behov.

Tillsammans med vår samarbetspartner erbjuder vi idag både lärarledda samt webbaserade utbildningar på alla våra depåer runt om i Sverige. Vi erbjuder även möjligheten att anpassa och genomföra utbildningarna på plats hos våra kunder beroende på deras behov.

I rollen som utbildningsansvarig blir du själv resultatansvarig för vår utbildningsavdelning. Vilket innebär att du aktivt marknadsför våra utbildningar gentemot både befintliga kunder samt nya. Du kommer även löpande ansvara för att hålla både de externa och interna utbildningarna för hela företagets räkning, säkerställa att kraven och kvalitén hålls samt sköta den administrativa delen.

Rollen innefattar även resor och övernattningar då vi erbjuder utbildningar på fler orter och även på plats hos våra kunder.

Vi söker dig som med glöd & engagemang har ett utpräglat servicesinne, god samarbetsförmåga, trivs i ett högt tempo och är lösningsorienterad.

För att passa i rollen som utbildningsansvarig behöver du ha erfarenhet ifrån bygg, industri eller anläggningssektorn. Tidigare erfarenhet av liknande roll är meriterande.

Du har även:
  • B-körkort.
Varaktighet.

Heltid, 6 månaders provanställning som övergår till tillsvidareanställning.

Ersättning

Fast månadslön.

Välkommen med Din skriftliga ansökan till tommy.tornqvist@tholmarks.se
senast 2022-06-30, vi hanterar vi ansökningarna löpande.
Märk din ansökan med "Utbildningsansvarig i Linköping"

För mer information hänvisar vi till: www.tholmarks.se
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning, Marknadsföring, Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 juli 2022 (15 dagar kvar)