Ekonomi och IT-administratör

Ekonomi och IT-administratör

Som ekonomi-/IT-administratör ansvarar du för administration och uppföljning av kund- & leverantörreskontra, ­avstämningar­ inför bokslut och månadsanalyser. Du har god kunskap och vana att arbeta aktivt med produkterna inom Office 365.

I dina arbetsuppgifter ingår även ansvar för IT-drift och hemsida.

Vi söker dig som har erfarenhet från att ha arbetat inom ekonomi och IT-teknik. Du har erfarenhet av att jobba aktivt tillsammans med dina kollegor i teamsamverkan, men även självständigt, för att utveckla verksamheten, mot upp­satta mål, och du har en drivenhet att ålagda arbetsuppgifter levereras korrekt och i rätt tid.

Som person är du naturligt positiv till sättet, och gillar att bidra till den gemensamma trivseln inom bolaget. Genom att se förutsättningar och styrkor i dig själv och din grupp har du en stark förmåga att omvandla taktiska initiativ till praktisk handling, driv och glädje, och du gillar att ta ansvar.

Du bör ha sinne för att kunna prioritera och kunna arbeta flexibelt, när situationen så kräver. Du är "serviceminded" i ditt sätt att vara, där support och service är högt ­prioriterad. Du hanterar oväntade situationer med bevarat lugn/fokus och försöker hitta en lösning även i tuffa situationer.

Till din hjälp har du stöttning från vår centrala administration men framförallt en handfull engagerade och kunniga ­medarbetare.
Mer info
Kontaktperson Anna Tholmark
Email Mejla Anna Tholmark
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tholmarks.se
Sista ansökningsdag 5 apr (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är en professionell maskinleverantör till bygget, där mångårig kompetens tillsammans med personligt engagemang och hög servicegrad på våra maskiner och tjänster, borgar för den kvalitét vi både är stolta över och vill kännetecknas av!

Vi arbetar efter våra kärnvärden, Service, Engagemang & Kvalitét. Vår styrka sitter i vår vilja! Vi arbetar efter mottot, "Ingenting är omöjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid".

Tholmarks Uthyrning AB hyr ut byggmaskiner, liftar, ställningar, bodar, bygghissar, containrar samt personliga skyddsutrustningar. ­Vi erbjuder även maskinförartjänster inom segmentet lastmaskiner och teleskoptruckar samt tillhandahåller utbildningar inom mobila arbetsplattformar, fallskydd, säkra lyft och ställningsbyggnationer m.m.

Våra uthyrningsdepåer finns i Linköping, Norrköping, Finspång, Södertälje, Stockholm, Jönköping, Oskarshamn och Växjö. Vi befinner oss i en mycket expansiv fas och är i dagsläget ett 50-tal anställda, med huvudkontor i Linköping där central administration för samtliga depåer bedrivs.