Säljande konsultchef till Modis i Linköping

Säljande konsultchef till Modis i Linköping

Vad kommer du att jobba med?
Modis är på en tillväxtresa i Sverige och vi söker nu en driven affärsfokuserad Konsultchef (intern titel är Business Manager) till Linköping som kan utveckla vår konsultverksamhet inom IT & Engineering tillsammans med oss, våra kandidater, konsulter och kunder.

Som säljande Konsultchef är du ansvarig för hela processen från kontakten med våra kunder till ledning av våra konsulter. Du ansvarar för hela rekryteringsprocessen av våra konsulter vilket innebär bland annat coachande av talanger, kandidatattraktion, kompetensinvertering hos våra kunder samt behov av ny kompetens.

Du har personalansvar för dina konsulter som du leder och supporterar med målet att ditt team växer och utvecklas.

Rollen innefattat även ansvarar för utvecklingen av våra kunder och har säljansvar i form av nya affärer genom rådgivande försäljning hos både befintlig och nya kunder.

Vem är du som person?
Vi söker dig med stort engagemang och som besitter en naturlig känsla för försäljning!

Vidare bör du ha erfarenhet av tjänsteförsäljning eller arbete i en utpräglad säljorganisation.

Du har ett befintligt nätverk av kontakter inom branschen samt vana av att skapa och bygga starka och långsiktiga relationer. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning, med förståelse för IT/Ingenjörs frågor. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av konsultbranschen (ex. som konsult).

Tidigare personalansvar är meriterande.

Placering på Modis i Linköping.

Vilka är vi?
Modis är Adecco Groups internationella varumärke, specialiserat på de vassaste IT-och ingenjörskompetenserna. Vi finns representerade i USA, Kanada och Europa med över 100 kontor och mer än 35 000 medarbetare i arbete varje dag.

Vi på Modis strävar ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att uppnå karriärmässig framgång. Genom att tillhöra oss på Modis kommer din vardag vara varierad med breda kontaktytor ständigt nya utmaningar. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Är du vår nästa kollega?
Ta chansen och bli en del av Modis spännande resa i Sverige. Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt och rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Kontakt
Har du frågor angående tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta mig, Peder Ström, Business Unit Manager, 073-684 7015, peder.strom@modis.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll HR & Personal, Personalchef, Rekrytering
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 dec 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco ska vara kundens och medarbetarens naturliga val.