Account Manager - Linköping

Telavox · Försäljning · 9 juli

Om jobbet

Tjena! Josef här! Jag jobbar som Senior Account Manager på Telavox i Jönköping och har haft förmånen att få skratta ihop med sköna kollegor i region Öst i snart 4 år. Ibland undrar man om det är meningen att det ska vara såhär kul på jobbet? Hursomhelst börjar skämten sina och det i kombo med att Telavox växer gör att vi längtar efter att föröka oss med fler nya kollegor i Jönköping, Linköping/Norrköping och Kalmar.

Så vad får du då pyssla med som säljare här?

På Telavox säljer vi en fantastisk (ja okej, jag är partisk men den ÄR grym) kommunikationstjänst för företag - checka addflow.com - och som Account Manager är det ditt uppdrag att jaga, attrahera, frälsa och konvertera kunder till oss. Du arbetar med nykundsbearbetning inom segmenten 1-50 användare och du sköter hela säljcykeln från prospektering och mötesbokning till fysiskt möte och sign hos kund. Såklart spenderar du helst tid ute på charmturné hos bolag i regionen men du fattar att coldcall-racet kommer först och du tycker dessutom att det är lite kul att tävla med kollegorna i hitrate.

Hur vet vi att du är rätt för oss?

Det märker vi på handslaget och din fruktansvärt målmedvetna blick.. nädå.. först ska du ta dig igenom ett par intervjuer i en utmanande men rättvis rekryteringsprocess där vi ska charma dig minst lika mycket som du ska charma oss. Hursomhelst tycker vi att det är gött att du:
  • har dokumenterade skills inom uppsökande försäljning B2B
  • älskar nykundsbearbetning
  • tycker att IT/telekombranschen är spännande och kanske till och med har erfarenhet därifrån
  • är obotligt social, förtroendeingivande och har en sinnessjuk vinnarskalle
  • har jobbat något år och har ett utarbetat kontaktnät i regionen (eller har ambitionen att skaffa ett)
  • lovar att bidra till den sköna stämningen i teamet och skratta mycket
  • har B-körkort
  • är taggad på att vara med att hjälpa företag i regionen in i framtidens teknik
Och hur vet egentligen du att vi är rätt för dig?

Förhoppningsvis har magkänslan redan skvallrat om att Telavox är ett spännande och kul företag men jag vågar lova att det är mycket mer än så. Är du som jag säker på att det är uppsökande försäljning B2B som du vill jobba med så är Telavox ett grymt ställe att prestera och utvecklas på. Här får du jobba i ett snabbväxande bolag (gasellföretag inte mindre än 7(!) år i rad) med globala ambitioner.

Varje vecka får du utvecklas som säljare genom ett strukturerat och gemensamt utvecklingsprogram och för dig med ambitioner finns alla möjligheter att klättra i den tydligt formulerade karriärstegen. Och visst nämnde jag att du på köpet får tillgång till gött häng, en närvarande och coachande chef och ett provisionssystem helt utan tak?

Nå, vad säger du? Visst är du min nya kollega? Hör gärna av dig om du inte är övertygad ännu så ska jag göra mitt allra bästa för att ge dig en ytterligare ärligt härlig bild av Telavox och rollen som Account Manager! Jag nås på 036-3300997. Vill du hellre snacka med någon som har koll på rekryteringsprocessen så hör av dig till Anna Åhlin på 040-6200244 / anna.ahlin@telavox.com

Nyckelord: Account Manager, AM, säljare, Key Account Manager, KAM, företagssäljare
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 juli

Om företaget


Hitta hit

Linköping Visa på karta

Visa var