Kvalitetsingenjörer för framtida uppdrag!

Kvalitetsingenjörer för framtida uppdrag!

I Linköping har vi flera intressanta företag som ligger i framkant när det kommer till teknik. Många av dessa företag står inför upptakt inom produktionen och där blir kvalitetsarbetet viktigare är någonsin. Anta en problemlösande roll där din förmåga att vara noggrann och kravställande kommer till väl användning! För framtida konsultuppdrag vill vi gärna knyta kontakt med dig som har en bakgrund inom kvalitet.

Dina arbetsuppgifter

Här är några exempel på uppdrag som kan bli aktuella:
  • Kvalitetsingenjör
  • Kvalitetstekniker
  • Projektingenjör
Vad innebär det att vara konsult på Skill?
Du blir anställd hos Skill och jobbar som konsult i något av projekten hos vårat kundföretag. Du rapporterar till närmaste chef på arbetsplatsen, parallellt har du också en tät kontakt med din konsultchef här på Skill. Uppdragslängden kan variera men brukar i regel sträcka sig mellan 6-12 månader med goda möjligheter till förlängning och på sikt kan anställningen eventuellt övergå till kunden.

Din profil

För att trivas i någon av rollerna tror vi att du en kommunikativ person som vågar ställa krav på din omgivning. Du tycker om att arbeta i team och hjälper gärna dina kollegor på ett prestigelöst sätt. Rollerna kräver att du har ett intresse för teknik, kvalitets- och förbättringsarbete samt att driva kvalitetsärenden framåt. Kvalitetsarbete kräver att du är noggrann och har ett högt konsekvenstänk. Du strävar efter att arbeta i en processtyrd organisation där regelverken är en mycket viktig del av arbetet.

Ett krav för tjänsten är goda svensk- och engelskkunskaper, i princip alla arbetsdokument är på engelska.

Meriterande är goda kunskaper inom el och mekanik samt tidigare erfarenhet av kvalitetsingenjörsarbete inom projekt och/eller mot produktion.

Ansökningsförfarande

Vill du bli en del av Skill? Skicka in en intresseanmälan nedan genom att registrera ditt CV och personliga brev. Blir du aktuell för något av våra uppdrag kommer vi att kontakta dig per telefon, annars kommer du att få återkoppling via mejl.

Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Josefine Bolling (josefine.bolling@skill.se)

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Quality Assurance, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 11 dec 2020 (14 dagar kvar)