Montör inom elnät/eldistribution till Tekniska verken

Montör inom elnät/eldistribution till Tekniska verken

Har du kunskaper inom el, elkraft, eldistribution eller liknande arbete och vill vara med och bidra till ett fungerande elnät? Är du noggrann, har lätt för att samarbeta med andra och gillar att arbeta utomhus? Nu söker vi ytterligare en elmontör inom elnät till Tekniska verken i Linköping.

Dina arbetsuppgifter

Som elmontör hos oss på Tekniska verken kommer du ha stort fokus på montage och idrifttagning av elnät, både i Linköpings tätort samt på landsbygden.
Du kommer du tillhöra avdelningen "Utförande produktion" som består av 12 medarbetare och tillsammans ansvarar ni för arbete av nybyggnation samt förebyggande underhåll av elnätet. Du kommer även vara med och bidra till förläggning av nya serviser, förse nya exploateringar med el och opto samt belysning.

I arbetet kommer du även utföra:
  • Stations, kabelskåp och- belysningsarbete
  • All typ av eldistributionsarbete som förläggning av både HSP (12 kw), station- och linjearbete
Arbetet sker dagtid (måndag till fredag, 07-16). Beredskap kommer att ingå i tjänsten på sikt.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet eller kompetens inom elkraft, elkraftteknik, elnät eller som elektriker/distributionselektriker.

Krav:
  • Gymnasial utbildning inom El eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet/kunskaper av eldistribution
  • Körkort B
Meriterande kompetenser:
  • Utbildning som distributionselektriker
  • Kunskaper inom högspänning
  • ESA utbildning
  • Utbildning inom arbete på väg
  • BE-körkort
Som person vill vi att du är självgående, ansvarstagande och lösningsfokuserad. Du bidrar till ett effektivt arbetsklimat och samarbete genom god kommunikation med kollegor och andra externa aktörer. Ditt arbete präglas av yrkesstolthet, utveckling, förbättringsarbete och gemenskap. Vidare är du flexibel inför skiftningar i förutsättningar och arbetsuppgifter.

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar Tekniska verken med Skill. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Isabelle Wallin, isabelle.wallin@skill.se.

På grund av semester kommer urvalsarbete och eventuella frågor hanteras under vecka 33.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tekniska verken är en del av drygt 230 000 privat- och företagskunders vardag och vi levererar tjänster som gör livet enklare. Vi erbjuder elnät, belysning, vatten, fjärrvärme, fjärrkyla, hantering av avfall, bredband, biogas, effektiva energilösningar och elhandel. Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 1000 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord: drivande, positiva och trovärdiga.
Vi erbjuder våra medarbetare förmåner som; generöst friskvårdsbidrag, arbetstidsförkortning, förmånsportal via Benify, gym på arbetsplatsen, tjänstepension och möjlighet till resultatlön.