Marknadskommunikatör till Tekniska verken

Marknadskommunikatör till Tekniska verken

Vill du jobba på en professionell kommunikationsavdelning med digitalt fokus? Till Tekniska verken söker vi dig som vill skapa relevant och effektiv kommunikation som gör skillnad!

Om Tekniska verken:

Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - vi bygger världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. För oss är det självklart att ta vara på våra medarbetares olikheter genom en inkluderande värdegrund. Vi tycker också att det är viktigt att vår arbetsplats speglar samhället och värdesätter därför en jämn könsfördelning och mångfald.

Dina arbetsuppgifter:

Som marknadskommunikatör kommer du att driva och ansvara för planering och genomförande av olika kommunikationsinsatser för några av Tekniska verkens varumärken, produkter och tjänster. I rollen har du ett stort marknadsansvar som omfattar arbetat såväl intern som extern kommunikation via sociala medier, webbsidan, event och andra relevanta kanaler. Arbetet utgår från strategiska dokument såsom affärsplaner, budskapsplattformar samt aktivitetsplaner. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med övriga roller på avdelningen för att exempelvis genomföra event, kampanjer och utskick. I tjänsten kommer du arbeta både i Mjölby och i Linköping.

Din profil:

För att passa i rollen som kommunikatör behöver du ha en mycket god kommunikationsförmåga och förmåga att kunna anpassa budskap utifrån syfte, målgrupp och kanal. Att du tycker om att skriva är en förutsättning, likaså att du självständigt kan planera och genomföra dina åtaganden. Vidare arbetar du uthålligt och strukturerat för att säkerställa hög leveranssäkerhet. Samarbetsförmåga, nyfikenhet och driv är andra egenskaper vi värderar högt.

Krav
  • Eftergymnasial utbildning inom marknadsföring, försäljning och kommunikation, från YH-utbildning, högskola eller universitet
  • Erfarenhet av att planera, utföra och projektleda kommunikationsarbeten
  • Mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
Önskemål
  • Erfarenhet från försäljning
  • Intresse av digitalisering
  • Utbildning eller erfarenhet av projektledning
Övrig information
  • Dagtid 8-17
  • Konsultuppdrag på 7 månader med goda chanser till förlängning
Övrigt:

Rekryteringsarbetet sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, så sök redan idag! Du kommer att vara anställd som konsult hos OnePartnerGroup och vara uthyrd till Tekniska verken.

OnePartnerGroup Östergötland AB har kontor i Norrköping, Linköping, Mjölby, Motala och Tranås. Vi är en helhetsleverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn, med en mycket stark lokal förankring. Att vara lokala innebär för oss att vi finns nära våra kunder och har god kännedom om den lokala arbetsmarknaden.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Media, Kultur & Design
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 8 dec 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se