Transportledare och ordermottagare till spännande företag

Transportledare och ordermottagare till spännande företag

Gillar du att vara spindeln i nätet? Har du skinn på näsan och våga gå in och styra upp saker om det behövs? Vi söker nu en Transportledare/Ordermottagare till stort företag i Linköping. Uppdraget förväntas starta omgående. Sök redan idag - urval sker löpande.

Vårt erbjudande

Du kommer att jobba tillsammans med ett glatt och engagerat gäng som alla har fokus på att ge företagets kunder en serviceupplevelse som överträffar deras förväntningar.

I arbetet ingår:
  • Ta emot avrop på tömning av containrar och återvinningskärl
  • Vara transportledare för våra entreprenörers chaufförer
  • Återrapportering av utförda transporter för vidare fakturering
  • Försäljning av återvinningstjänster - både engångsuthyrningar och långtidsuthyrningar för privat och företag
  • Rådgivning och information via telefon för Tekniska verkens tjänster
Vem är du?

Vi söker dig som är serviceminded och som drivs av att nå uppsatta mål. Vi ser gärna att du har god lokalkännedom i Linköping samt säljerfarenhet sen tidigare.

Hos oss är det stundtals högt tempo så du är stresstålig och gillar att prestera när det händer mycket. Efter upplärning är du självgående, flexibel och initiativtagande.

Du behärskar svenska och engelska.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet, att du är genuint intresserad av att bidra så att vi utvecklas till regionens bästa kundservice. Vi vill att du alltid har kundfokus i ditt agerande och förstår att du är företagets ansikte utåt i varje kundkontakt.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Administration, Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 25 nov (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.