Energiingenjör till Tekniska verken i Linköping

Energiingenjör till Tekniska verken i Linköping

Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är viktigt att vår arbetsplats speglar samhället och värdesätter därför en jämn könsfördelning och mångfald i rekryteringsprocessen.

Vårt erbjudande

Vill du utvecklas i en teknikorienterad miljö med fokus på resurseffektivitet? Där du har möjlighet att påverka ditt arbete själv. Arbetet är varierande med uppdrag inom fjärrvärme, fjärrkyla och markvärme. Du ingår i en arbetsgrupp med 5 personer som tillsammans ansvarar för kundanläggningar.
I arbetet ingår:
  • att förbättra prestandan i fjärrvärmecentraler
  • att följa upp energimätningar
  • att vara länken mellan vårt dotterbolag som utför energimätningar och avdelningen
  • att utföra utredningsuppdrag
Vem är du?

Som person är du strukturerad, noggrann och resultatinriktad med god analytisk förmåga. Du trivs med att arbeta självständigt och att möta kunder. Din förmåga att kommunicera och samarbeta såväl med dina kollegor som med kunder är mycket viktig.
Du har troligtvis en ingenjörsutbildning med inriktning mot energi- eller maskiningenjör. Du har erfarenhet av arbete med styr och regler inom fastighetsområdet. Erfarenhet av fjärrvärme och fjärrkyla är meriterande. Du har en god IT-kompetens samt god teknisk förståelse. Eftersom beredskap kan ingå i tjänsten behöver du ha B-körkort.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och färdigheter, samt på de sätt som du kan komplettera vårt befintliga team.

Vill du veta mer?

Är du intresserad av tjänsten och vill ha mer information, välkommen att kontakta Sten Bruce, avdelningschef Fjärrvärme, 013-20 82 39. Facklig information lämnas av Bo Karlsson, Unionen, 013-20 91 12, Henrik Kruuse af Verchou, Akademikerföreningen, 013-20 83 56 eller Mattias Bentfors, SEKO, 013-30 86 30. Ansvarig för rekryteringsprocessen är Elin Wigert, rekryterare, 013-20 82 56.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 7 feb (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.