Systemadministratör till Tekniska verken i Linköping

Systemadministratör till Tekniska verken i Linköping

Är du en noggrann person som gillar att skapa struktur på arbetsplatsen? Är du samtidigt någon som vill arbeta på ett förtag med fokus på hållbarhet, digitalisering och utveckling? Då kan rollen som systemadministratör till Tekniska verken vara något för dig!

Om Tekniska verken

Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - vi bygger världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. För oss är det självklart att ta vara på våra medarbetares olikheter genom en inkluderande värdegrund. Vi tycker också att det är viktigt att vår arbetsplats speglar samhället och värdesätter därför en jämn könsfördelning och mångfald.

Om rollen

I rollen som systemadministratör till avdelningen Verksamhetsutveckling på Värme och kyla kommer du att vara med och bidra till arbetet med våra strategiska utmaningar. Du kommer bli en del av ett team där vi gemensamt verkar för att nå våra uppsatta mål.

Mer konkret kommer du att:
  • arbeta med system- och registervård
  • ta fram utbildnings- och presentationsmaterial
  • omvandla olika typer av dokument från pappersform till digital form
  • arkivera dokument
  • stödja projektgruppen som jobbar med informationsklassning
Om dig

Vi söker dig med minst gymnasieexamen som vill arbeta i en administrativ roll. Har du erfarenhet av liknande arbete eller arbete inom energibranschen är detta ett stort plus, men inget krav. För att lyckas i rollen krävs dessutom att du talar och skriver obehindrat på svenska samt har mycket god dator- och systemvana. Du innehar B-körkort.

Som person är du strukturerad och noggrann likaväl som du kan utföra dina arbetsuppgifter effektivt och med hög flexibilitet. Du är samarbetsvillig och gillar att jobba i team samtidigt som du självständigt kan driva ditt arbete framåt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Övrigt

Du kommer att arbeta på plats hos Tekniska verken i Linköping, men vara anställd via OnePartnerGroup. Tjänsten är på heltid och du arbetar kontorstider, måndag till fredag. Uppdraget sträcker sig initialt till årsskiftet, med chans till förlängning. Start är omgående, men senats i början av augusti.

Observera att vi ej har möjlighet att hantera ansökningar via mail med anledning av GDPR. Vi hänvisar därför till ansökan via annons på vår hemsida eller via annan publiceringskanal.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se