Avdelningschef till TeamOlmed i Linköping

Avdelningschef till TeamOlmed i Linköping

TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med verksamhet i nio regioner och med över 400 anställda. Vi på TeamOlmed har som vision att vara det främsta ortopedtekniska bolaget med de mest nöjda kunderna och medarbetarna. Vårat fokus och det vi arbetar med är att hjälpa människor till ett rörligare och bättre liv genom att tillverka, anpassa och förse patienter med ortopedtekniska hjälpmedel. Vår ambition är att resultatet ska överträffa våra offentliga och privata uppdrags-givares högt ställda krav; vi erbjuder en hög tillgänglighet, ett evidensbaserat arbetssätt och ett omsorgsfullt bemötande. TeamOlmed ägs av det isländska företaget Össur, ett globalt framgångsrikt företag med tillverkning av ortopedtekniska produkter. Våra värdeord är Ärlighet, Sparsamhet och Mod.

I Östergötland är vi idag verksamma på tre sjukhus: Universitetssjukhuset i Linköping, Vrinnevisjukhuset i Norrköping samt lasarettet i Motala. I Linköping är vi cirka 19 anställda och i Östergötland är vi totalt 44 som genom vårt avtal med landstinget förser Region Östergötland med ortopedteknisk vård. På alla våra enheter har vi butiker i anslutning till den ortopedtekniska avdelningen som riktar sig mot den växande privatfinansierade vården.

Arbetsbeskrivning
Som avdelningschef i Linköping kommer du att ha ett övergripande ansvar för enheten. Du kommer att ha ett direkt personalansvar för medarbetarna med resursplanering, kompetensutveckling, medarbetar- och lönesamtal. I den dagliga driften ingår att ta hand om våra kundrelationer och utveckla verksamheten mot uppsatta mål. Du ansvarar även för ekonomi, arbetsmiljö och kvalitetsutveckling lokalt. Du kommer att ha ett tätt samarbete med den lokala länsledningsgruppen i regionen.

Vem vi söker
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom hälso & sjukvård och har flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har ledarskapserfarenhet och har mycket god kännedom om vårdprocesser. Du har god datorvana, behärskar svenska flytande i tal och skrift och har goda kunskaper i engelska. Det är meriterande ifall du har erfarenhet av ortopedtekniska branschen sedan tidigare.

Som person ser vi gärna att du är en ansvarstagande, trygg och ödmjuk ledare. Du är kommunikativ, lyhörd och brinner för att skapa bra teamkänsla. Du motiverar andra genom egen handling, har en god framtoning som ledare och är duktig på att inspirera andra. Du är dessutom resultat- och lösningsorienterad och har ett öga för helheten såväl som detaljer. Du är duktig på att samarbeta, har ett stort kundfokus och tycker om att arbeta i en miljö/organisation som är i ständig utveckling.

Vi erbjuder
Som avdelningschef kommer du att arbeta i en värderingsstyrd verksamhet som kännetecknas av högt engagemang och fokus på att hjälpa människor genom att ge bästa möjliga service. Du kommer att arbeta på en dynamisk arbetsplats tillsammans med ett gäng kunniga och engagerade medarbetare som gillar att ha kul på jobbet. Du erbjuds dessutom kontinuerlig utbildning och kompetensutveckling inom ditt yrkesområde.

Anställningen
Heltid, tillsvidare. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
TeamOlmed har kollektivavtal.

För mer information om tjänsten vänligen kontakta Verksamhetschef Michael Flodin Michael.Flodin@teamolmed.se

Ansökan
Vi tar emot ansökningar via Össurs hemsida, vänligen klicka på länken för att komma vidare: https://ossur.wd3.myworkdayjobs.com/sv-SE/OssurCareersGlobal/job/Linkping-Sweden/Avdelningschef-TeamOlmed-Linkping_REQ-2132

Om du redan är anställd hos TeamOlmed ber vi dig att ansöka internt via Workday. Vänligen logga in i Workday och klicka på ikonen
"Karriär" för att hitta jobbet.

Sista ansökningsdag är 2022-08-31. Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt, urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.teamolmed.se/
Sista ansökningsdag 7 aug 2022 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med verksamhet i nio landsting och med över 350 anställda. Vi på TeamOlmed har som vision att vara det främsta ortopedtekniska bolaget med de mest nöjda kunderna och medarbetarna. Vårat fokus och det vi arbetar med är att hjälpa människor till ett rörligare och bättre liv genom att tillverka, anpassa och förse patienter med ortopedtekniska hjälpmedel. Vår ambition är att resultatet ska överträffa våra offentliga och privata uppdrags-givares högt ställda krav; vi erbjuder en hög tillgänglighet, ett evidensbaserat arbetssätt och ett omsorgsfullt bemötande. TeamOlmed ägs av det isländska företaget Össur, ett globalt framgångsrikt företag med tillverkning av ortopedtekniska produkter.