Färdtjänstförare Sökes

Färdtjänstförare Sökes

Vi söker färdtjänstförare i Östergötland. Vi bekostar taxiförarlegitimationen om du inte redan har en. För att jobba som Färdtjänst/Taxiförare måste man vara fyllda 21 år och innehaft B-körkort i två år.

Vi söker dig som kan ge service till människor och gillar att köra bil. Det kan du göra hos oss och arbeta med den viktiga uppgiften att hjälpa människor med särskilda behov att vara mobila i vardagen. Det kan till exempel vara resor till och från skolan, jobbet, handla eller hälsa på släkt och vänner.

Vi skulle tycka att det är extra kul om du har erfarenhet från omsorgsyrken, kundservice eller liknande. Att vara Färdtjänstförare på Taxibil i Östergötland AB handlar mer om att vara en god värd och medmänniska i vardagslivet.

Det är meriterande men inget krav att du arbetat som förare tidigare. Det viktigaste är att du noggrann, strukturerad, lugn, stresstålig och serviceinriktad. Har du rätt personliga egenskaper, en positiv grundattityd och är öppen för att lära, ger vi dig den utbildning du behöver. Dock är det viktigt att du behärskar det svenska språket och har vana och erfarenhet av datorer och moderna mobiltelefoner då dessa används som verktyg i ditt arbete.

Fast lön enligt kollektivavtal med Svenska Transportarbetareförbundet.

Skicka in din ansökan tillsammans med ditt CV till jobb@taxibil.se

Ansökan ska vara skriven på det svenska språket.
Mer info
Kontaktperson Roland Gottfried
Email Mejla Roland Gottfried
Område Linköping
Yrkesroll Taxichaufför, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.taxibil.se
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Taxibil i Östergötland är ländets största taxiföretag med över 250 fordon i trafik dagligen. Merparten av alla transporter är färdtjänst, sjukresor och skolskjuts men vi utför även vanliga taxitransporter åt företag och privatpersoner.