Volvotekniker

Volvotekniker

Vi söker Volvotekniker till Linköping.
Volvotekniker är en kombination av modern avancerad teknik och personligt bemötande. Det är ett fritt och socialt arbete där du arbetar med service och reparationer av Volvobilar. Vi tror att du som gillar omväxling och en nära kontakt med kunder passar för jobbet.

Du kommer till en trevlig och fräsch verkstad med bra arbetskamrater och en positiv teamkänsla där vi är specialiserade på Volvo.

Avancerad teknik och personligt bemötande
Som Volvotekniker på en verkstad hos Rejmes jobbar du med några av bilvärldens mest avancerade modeller. Dagens bilar är laddade med teknik och i t.ex. en ny Volvobil finns det över 100 styrenheter som kommunicerar i olika nätverk. Det är fler än i en JAS Gripen. Den snabba utvecklingen gör att vi satsar mycket på utveckling för våra tekniker genom utbildningar, onlinekurser med mera.

Du planerar själv din egen dag och har direktkontakt med dina kunder. Du möter upp när de besöker verkstaden och hjälper dem med varje steg i processen. Från mottagande, arbetsplanering, service och reparation till återlämning av bilen och slutligen betalning.

Kompetenskrav
Vi vill att du har fordonsteknisk utbildning motsvarande lägst gymnasienivå samt B-körkort. Erfarenhet från arbete med Volvo eller Renault är meriterande. Arbetet kräver att du har goda datorkunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.

Du tycker om att ge service, kommunicera och trivs att arbeta med människor och teknik. Vi ser gärna att du har goda referenser från att framgångsrikt hantera kunder och är stresstålig, flexibel och positiv.

Du är kvalitetsmedveten och har god prioriterings- och administrationsförmåga.

Välkommen med din ansökan!
Tjänsterna är på heltid med placering i Linköping.

Du är välkommen med din ansökan och meritförteckning senast 21 februari 2020. Ansökningarna behandlas löpande så skicka din ansökan redan idag.

Ansökan och frågor om tjänsterna skickas till servicemarknadschef Samuel Nietsch, jobb@rejmes.se. Märk din ansökan med "Volvotekniker Linköping"
Mer info
Kontaktperson Samuel Nietsch
Email Mejla Samuel Nietsch
Område Linköping
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 feb 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tage Rejmes i Linköping Bil AB ingår som helägt dotterbolag i koncernen Tage Rejmes Bil AB. Företaget säljer Volvo, Renault, och Dacia person- och transportbilar, bedriver leasing, skadecenter, serviceverksamhet samt försäljning av reservdelar, tillbehör och drivmedel. Dessutom driver vi Hertz biluthyrning. Företaget har ca 150 anställda och finns representerat i Linköping, Mjölby och Åtvidaberg.