Kundmottagare

Kundmottagare

Vi söker kundmottagare till verkstaden i Linköping. Sätter du kunden främst samtidigt som du är kvalitetsmedveten och har god prioriterings- och administrationsförmåga?

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Arbetet som kundmottagare innebär att vara ansiktet utåt och en ambassadör för Rejmes och våra varumärken. Det innefattar mycket kundkontakt, främst ansikte mot ansikte men även via telefon och e-post.

En hög kommunikativ förmåga och fingertoppskänsla för service är därför av stor vikt. Du möter kunderna som ska lämna eller hämta sin bil efter service eller reparationer. I jobbet ingår också en del administration.

Kompetenskrav
Vi vill att du har lägst gymnasienivå samt B-körkort. Erfarenhet från arbete med kundbemötande och/eller bilprodukter är meriterande. Arbetet kräver att du har goda datorkunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Du tycker om att ge service, kommunicera och tycker om att arbeta med människor och teknik. Vi ser gärna att du har goda referenser från att framgångsrikt hanterar kunder och är stresstålig, flexibel och positiv. Du är kvalitetsmedveten och har god prioriterings- och administrationsförmåga.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är på heltid med placering i Linköping, Vigfastgatan. Du är välkommen med din ansökan och meritförteckning senast 15 november 2019.

Ansökningarna behandlas löpande så skicka din ansökan redan idag.

Ansökan och frågor om tjänsterna skickas till servicemarknadschef Samuel Nietsch, jobb@rejmes.se. Märk din ansökan med "Kundmottagare"
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Fordon, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://rejmes.se/
Sista ansökningsdag 15 nov 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Koncernen Tage Rejmes Bil ABgrundades 1958 och är idag ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Företaget är auktoriserad återförsäljare för Volvo, Renault och Dacia personbilar, lätta transportbilar, Volvo lastbilar och bussar. Rejmekoncernen erbjuder service och reparationer i 24 verkstäder på 15 orter i Östergötland, Närke, Södermanland, Västmanland och Småland. Koncernen omsätter ca 3,2 miljarder kronor och har 700 medarbetare.

Tage Rejmes i Linköping Bil ABingår som helägt dotterbolag i koncernen Tage Rejmes Bil AB. Företaget säljer Volvo, Renault, och Dacia person- och transportbilar, bedriver leasing, skadecenter, serviceverksamhet samt försäljning av reservdelar, tillbehör och drivmedel. Dessutom driver vi Hertz biluthyrning. Företaget har ca 150 anställda och finns representerat i Linköping, Mjölby och Åtvidaberg.