Gruppledare med ansvar för däckhotell

Gruppledare med ansvar för däckhotell

Rejmes söker gruppledare till däck- och direktservicefunktionen. I rollen ingår ansvar för vårt däckhotell, planering och genomförande av däcksäsongerna.

Tjänsten är placerad i Linköping, Vigfastgatan.

Som gruppledare jobbar du med att stödja en grupp med ca. tre personer i sina dagliga arbeten. Jobbet går ut på att balansera arbetet och coacha medlemmarna för att nå gruppens målsättningar.

Kompetenskrav

Vi vill att du har teknisk bakgrund och är kunnig inom "däckaffären". Erfarenhet från tidigare arbete inom däckfackhandel och däckhotell är därför meriterande. Arbetet kräver att du har goda datorkunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Som person är det viktigt att du är bra på att leda människor och har ett utvecklingsinriktat och coachande förhållningssätt. Du tycker om att stötta andra människor och se dem växa.

Utöver ledaregenskaper och samarbetsvilja är du kvalitetsmedveten samt har god planerings- och prioriteringsförmåga. Då arbetet påverkas av olika säsonger är förmågan att planera och förbereda en viktig del.

Vidare tror vi att du tycker om utmaningar, har ett gott omdöme, är strukturerad och är en god administratör.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är på heltid med placering i Linköping, Vigfastgatan. Du välkommen med din ansökan och CV senast 28 februari.

Vi behandlar ansökningarna löpande och platsen kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.

Ansökan och frågor om tjänsten skickas till servicechef Håkan Johansson hakan.johansson2@rejmes.se, 013- 20 35 65.
Mer info
Kontaktperson Håkan Johansson
Telefon 013- 20 35 65
Område Linköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://rejmes.se
Sista ansökningsdag 28 feb (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Koncernen Tage Rejmes Bil AB grundades 1958 och är idag ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Företaget är auktoriserad återförsäljare för Volvo, Renault och Dacia personbilar, lätta transportbilar, Volvo lastbilar och bussar. Rejmekoncernen erbjuder service och reparationer i 25 verkstäder på 15 orter i Östergötland, Närke, Södermanland, Västmanland och Småland. Koncernen omsätter ca 3,1 miljarder kronor och har 700 medarbetare.

Tage Rejmes i Linköping Bil ABingår som helägt dotterbolag i koncernen Tage Rejmes Bil AB. Företaget säljer Volvo, Renault och Dacia person- och transportbilar, bedriver leasing, skadecenter, serviceverksamhet samt försäljning av reservdelar, tillbehör och drivmedel. Dessutom driver vi Hertz biluthyrning. Företaget har ca 150 anställda och finns representerat i Linköping, Mjölby och Åtvidaberg.