Fordonstekniker, Linköping

Fordonstekniker, Linköping

Vi söker tre olika fordonstekniker till våra verkstäder i Linköping. De vi söker är systemspeclialist Volvo, personlig servicetekniker Volvo och fordonstekniker Volvo/Renault.

Systemspecialist Volvo

Till vår anläggning på Vigfastgatan söker vi en fordonstekniker som kommer att jobba som systemspecialist på Volvo. I rollen ingår avancerad felsökning på Volvobilar och reparationer av fordon. Sökande till tjänsten behöver förutom sedvanlig utbildning som fordonstekniker och kompetens motsvarande nivå 4 som Volvotekniker.

Förutom hög teknisk kompetens kommer stor vikt läggas vid personliga egenskaper där förmågan att kommunicera med kunder, huvudman och arbetskollegor framgångsrikt är efterfrågad erfarenhet

Personlig servicetekniker Volvo

Till vår anläggning på Tornby söker vi nu en personlig servicetekniker. Som personlig servicetekniker kommer du att jobba i direktkontakt med kunden, du bokar in jobbet med kunden och utför service och reparationer av kundens bil.

Du som söker behöver ha arbetslivserfarenhet som Volvotekniker.

Körkort och fordonsutbildning och körkort behöver finnas. Volvoutbildning och kompetens i att byta glas är meriterande.

Det här är jobbet för dig som vill komma till en trevlig och nyrenoverad verkstad med bra arbetskamrater där vi är specialiserade på Volvo.

Fordonstekniker Volvo/Renault

Till vår anläggning på Vigfastgatan söker vi en fordonstekniker som kommer att jobba med obokade bilar. Den vi söker till detta jobb behöver ha fordonsutbildning och flera års erfarenhet av att utföra både felsökning och reparationer och byte av större komponenter som t.ex. motorer och växellådor.

I rollen ingår även att göra kalkyler och kostnadsförslag till försäkringsbolag och huvudman då dessa jobba ofta omfattas av försäkring eller garanti som betalare.

Kompetenskrav

Oavsett vilken av tjänsterna du är intresserad av ser vi gärna att du har fordonsteknisk utbildning samt B-körkort. Du har stort bilintresse och har hög social kompetens.

Tjänsterna kräver att du har goda datorkunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Du tycker om att ge service, kommunicera och tycker om att arbeta med människor och teknik.

Vi ser gärna att du har goda referenser från att framgångsrikt hanterat kunder, är stresstålig, flexibel och samarbetsvillig. Du är kvalitetsmedveten och har god prioriterings- och administrationsförmåga.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsterna är på heltid med placering i Linköping, Vigfastgatan eller Tornby. Du är välkommen med din ansökan och meritförteckning senast 30 september.

Ansökningarna behandlas löpande så tjänstern kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Ansökan och frågor om tjänsten skickas till servicechef Håkan Johansson, hakan.johansson2@rejmes.se. Skriv tydligt i din ansökan vilken av de tre tjänsterna du är intresserad av.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://rejmes.se
Sista ansökningsdag 30 sept (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Koncernen Tage Rejmes Bil AB grundades 1958 och är idag ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Företaget är auktoriserad återförsäljare för Volvo, Renault och Dacia personbilar, lätta transportbilar, Volvo lastbilar och bussar. Rejmekoncernen finns representerad med 25 anläggningar för försäljning, service och reparationer på 15 orter i Östergötland, Närke, Södermanland, Västmanland och Småland. Koncernen omsätter ca 3,15 miljarder kronor och har 700 medarbetare.

Tage Rejmes i Linköping Bil AB ingår som helägt dotterbolag i koncernen Tage Rejmes Bil AB. Företaget säljer Volvo, Renault, och Dacia person- och transportbilar, bedriver leasing, skadecenter, serviceverksamhet samt försäljning av reservdelar, tillbehör och drivmedel. Dessutom driver vi Hertz biluthyrning. Företaget har ca 150 anställda och finns representerat i Linköping, Mjölby och Åtvidaberg.